streda 11. decembra 2013

Snažím sa kontúrovať

Zoeva Face shape 110 štetec




Ahojte!
Svoju prvú objednávku zo Zoevy som plánovala už strašne dlho. Ale to poštovné....Keď som konečne mala viacej peňazí spravila som väčšiu objednávku. Linky som vám už ukázala a teraz jednu časť z štetcov. Tie sú všeobecne chválené a obľúbené, takže som aj ja samozrejme musela mať pár. Tento som si kúpila preto, lebo mám potrebu sa dobre naučiť kontúrovať tvár.



Jeho vzhľad je dokonalý! Takto vyzerá štetcová elita! Nech sa schová hliníková rúčka a všeliaké farby! Čierna drevená rúžka(na slnku sú jemné trblietky +čierne taklovové štetinky s bielym zakončením = dokonalá klasika! Štetec je radený do profesionálnych a kvalitou je podľa mňa rovnako dobrý ako RT štetce, ktorých mám doma požehnane.


Popravde ho nepoužívam veľmi často , pretože niekedy jednoducho nie e čas kontúrovať si celú tvár. Ale keď už ho použijem som s ním naozaj spokojná a celú procedúru si užívam. RT štetce nie sú jediné jemné štetce. Tento vyhral v "teste hladkania" u môjho priateľa. Baby, čo majú viac štetcov a priateľa to dúfam chápu. Ak nie, tak môj priateľ si pravidelne berie moje štetce a hladká sa s nimi po tvári. Alebo jednoducho príde ku štetcom, zoberie si pár do ruky a vyberie si ten naj. Príde za mnou a povie : "Hladkaj ma!" Väčšinou to vyhráva tento. 


Je maličký na nanášanie lícenky, ale na kontúrovanie je dokonalý! Výborne sa mi s ním zapracúvavajú produkty do pokožky. Vždy s ním nakoniec zmiešam lícenku a bronzer do seba aby vyzerali viac prirodzene. Je dostatnočne malý, aby ste nemali celé čelo od hnedej. Do vlasov mi farbu zapracuje tiež výborne. 


Musím povedať, že tento štetec sa mi veľmi páči. Keď niekedy budem mať zase viac peňazí objednám si isto ďalšie. 


Brush Cleanser bol pridaný k nákupu jednej sady štetcov na oči. Bola som zvedavá, čo môžem čakať od pro čističa. Doma štetce umývam. v detskom šampóne. Podľa videa by mal vyčistiť aj tie najšpinavšie štetce dokonale. Ja ho skôr používam medzi čisteniami šampónom. Pretože mi nepríde štetec dostatočne dobre vyčistí. Napríklad, keď mám zelený štetec, tak už mi po použití čističa nefarbí na zeleno, ale štetinky sú stále zelené. Na cestovanie si myslím, že bude dobrý :)



11 komentárov:

  1. Tento mám doma, je to môj miláčik :) Kým som nemala Zoevu, tak som mala číňanské štetce a tam teda nič určené zrovna na kontúrovanie nebolo, takže tento som si fakt obľúbila :) Súhlasím so všetkým čo si spomenula, je fakt úžasný, jemný a na kontúrovanie ako stvorený. Taktiež som k jednej sade dostala ten čistič a vyčistil, aj keď je pravda, že štetec od mejkapu mi nechal trocha béžový a čistila som to do nemoty až kým mi nenapadlo, že ono to tam vlastne iba nechalo farbu :D To ma trocha sklamalo, ale opäť iba súhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že súhlasíš! Pretože tie štetce sú naozaj super a ešte som nevidela jedinú negatívnu reakciu. Väčšinou ich ukazujú blogerky, ktoré ich dostanú, takže som sa bála, že to bude blábol. Ale nie sú super!

      Odstrániť
  2. Štětce mám ráda a tenhle vypadá moc hezky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rozmýšľam nad kúpou tohto štetca no neviem si presne predstaviť, akú má veľkosť. Myslíš, že by sa mi s ním dobre kontúrovala jamka pod lícnou kosťou? V kontúrovaní som začiatočník, preto sa pýtam. Ďakujem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, ž keď si začiatočník, tak by si mohla mať tento, + ešte jeden, ktorým všetko rozotrieš. Aby si nemala moc silné čiary na tvári. Ale zmestí sa do tej jamky, je jemný a dobre sa mi s ním robí :)

      Odstrániť
    2. Už som si ho zaobstarala, aplikácia nie je taká náročná ako som očakávala, asi mám talent ;-)
      Vieš mi poradiť ešte nejakú cenovo dostupnú paletku na kontúrovanie? S mojím bronzerom som spokojná, ale chcelo by to ešte aj nejaký matný rozjasňovač (myslím bez trblietok), aby som mohla naplno kontúrovať. Ďakujem za prípadný tip

      Odstrániť
    3. Moje čitateľky sú samozrejme talenty ! :)
      Momentálne nemám paletku na kontúrovanie. Ale štvrtok/piatok by tu mal byť tieň, s ktorým sa dobre kontúruje a na rozjasnenie stačí hocijaký svetlý tieň. :)

      Odstrániť
  4. stetce zoeva su super ja mam iba tie.poradila by si mi nieco na konturovanie??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako myslíš štetce alebo produkt? Lebo ak štetce, tak tento je dobrý a top medzi produktmi som stále nenašla :(

      Odstrániť
    2. myslela som produkt..tak nevadi pockam si az najdes a napises o nom :) momentalne aky pouzivas produkt?

      Odstrániť
    3. Tak, aby som pravdu povedala za posledné 3 mesiace som veľmi nekontúrovala. Ale bronzer od gabriely salvete mám teraz na zozname preskúšania.

      Odstrániť