pondelok 16. decembra 2013

Sklamanie

Mixa Balancing Cream 


Krásny pondelok prajem.
Pondelkový hate ako vyšitý! Môj problém s krémom na tvár sa so mnou tiahne ďalej. Od kedy som v Brne sa mi veľmi zhoršila pokožka. Kúpila som si tento krém, ktorý sľubuje hydratáciu, zmatnenie a toleranciu pre pokožku. 


Vôňu má ako detské produkty značky Johnsons baby. Nanáša sa veľmi dobre a vsiakne rýchlo. Takže máte pocit, že treba ešte ponatierať. No keď to preženiete, vzniknú na pokožke šulčeky ako z odumretej kože. Po dlhšom používaní sa mi vytvorila krupička na pokožke. Teraz tam mám väčšie vyrážky. Začali sa mi robiť čierne bodky. Pocit hydratácie je veľmi slabý a po chvíli mám chuť sa znova namazať. Takisto sa veľmi rýchlo míňa. Čo je pre mňa šťatsie, ale ak by sa niekomu páčil nebude zrovna šťastný. Moja pokožka už vôbec nebola taká žiarivá ako pred používaním. Krém je pre mňa úplná katastrófa Myslím, že by som mala začať odolávať blogomasáži, pretože tento produkt bol úplná katastrofa.


Aké máte skúsenosti s Mixou vy?
Nakupujete, ak vidíte množstvo recenzií ?

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Aspoň vidieť, že aké to vie byť odlišné u kozmetiky :)

      Odstrániť
    2. je to tak :) ja preto tiez precitam vzdy vela recenzii ale produkt si skoro vzdy kupim tak ci tak, lebo viem ze na kazdom to posobi inak

      DUfam ze si clanok inak videla lebo teraz kukam ze ten odkaz nefunguje co so dala do komentu :/

      Odstrániť
    3. Zdá sa mi, že som ho čítala, keď si ho publikovala :) Aj ja si väčšinou kúpim takéto veci. Napr pri milani som ale spokojná zatiaľ!

      Odstrániť
  2. Já jsem zatím nic od Mixy neměla, ale abych pravdu řekla, prostě mě ta značka nějak neoslovila a asi si od ní ani nic nekoupím..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Robíš dobre ja by som si to už druhýkrát nekúpila a nič iné ma od nich neláka.

      Odstrániť