streda 13. novembra 2013

Budem s tebou navždy (alebo do najbližšieho odlíčenia)

Maybelline Color Tattoo 24 HR  70 Metallic Pomegranate




Ahojte!
Tak je tu streda, tá ťažšia práca už dúfam za nami. Tento týždeň pre mňa bohužiaľ nebol veľmi úspešný. Keď som mala čas aj svetlo, išla som fotiť na recenzie a....VYBILA sa mi baterka. Takže tento týždeň to bude asi posledná recenzia, ale dúfam, že to nevadí. Na druhej strane, môžeme brať pozitívne to, že je to dekoratívka. 


Color tetko som si obľúbila už moje prvé zlaté, postupne som si dokúpila čierne a ružovo zlaté. V Londýne som si chcela kúpiť v akcií 2+1 zadarmo ďalšie farby ale ani v jednej drogerke som nenašla všetky tri. Tak som si kúpila len toto jedno s tým, že si ostatné dokúpim neskôr. Bohužiaľ už sme to nestihli. Kupovala som si ho v čase, keď som nevedela, že na Slovensku bude dostupný. Keby som to vedela kúpim si krásne kráľovsky modrú. Na slovensku je ešte odtieň Pernament Taupe a určite si v akcií kúpim i ten. 



Táto farba sa mi páčila ešte o trochu viac. Burgundy so zlatým shimmerom - typická jesenná , zimná a pre mňa aj letná farbička. Zo všetkých mojich color tetiek má toto asi najlepšiu konzistenciu. Stačí do nej namočiť prst a nanášať, nerobí hrudky a na viečku bude farba rovnomerná. Výborne sa mi nanáša plochým syntetickým štetcom. Ako podklad je samozrejme super ale iba ak chcete výrazné a hlavne tmavé farby. Pretože už samo o sebe je tmavé. Ja na neho väčšinou používam tiene z paletky NYX a spolu sú veľmi pekné. Ako linku ho veľmi nepoužívam. 


Výdrž je u mňa absolútne excelentná. Nepoužívam ho samostatne a vždy ho poprášim nejakým tieňom. Tieňu zvýrazní farbu a predĺži výdrž tieňa na oku. Čítala som, že niektorým dievčatám sa zlieva ale mne sa nič také nedeje. Za seba môžem tento tieň len odporučiť. 

Obľúbili ste si color tetko?
Aké máte odtiene?

6 komentárov:

  1. Ja mám ten ružový a milujem ho !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý príspevok, zaujímavé tiene ;-) Ešte nemám ani jedny, ale možno si nejaké v budúcnosti zaobstarám ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď budeš v anglicku isto si kúp všetky odtiene, ktoré tu nemáme :)

      Odstrániť
    2. :-D Všetky určite nie, musím sa krotiť :-D

      Odstrániť
    3. Ja som sa tiež krotila a som zo seba smutná :/ Mohla som mať teraz všetky super vecičky. Ale isto tam ešte pojdem :)

      Odstrániť