streda 20. novembra 2013

Ako orámovať tvár?

Famous X Brow Addict 




Ahojte!
Dneska cestujem domov a celkom sa teším. Budem mať viac času na písanie recenzií ale hlavne učenie. 
Chcela by som si aj dačo pocvičiť a skúsiť ukuchtiť nejakú dobrotku. Tak som zvedavá, čo z toho sa mi podarí. 
Dnešná recenzia bude o výrobku, ktorý nakupujem tak raz za rok. Farba na obočie, zrovna nieje to, čo by som potrebovala mať od každej značky. Sama by som ho nekúpila, keďže mám ešte stále svoj Gosh. Ale zistila som kvôli nemu, že tá drahá obočenka z Gosh- u nie je ani z ďaleka to najlepšie, čo by som si mohla dať na obočie( aspoň tak som si o myslela). Napr. obočenka  z Gosh stojí okolo 10€ a Famous X 5 libier. Celkovo som zmenila svoj postoj ku Goshu. Ale to by mohlo byť na inú recenziu. 


Balenie sa mi páči ale je celkom veľké. Zebrovaný vzor sa hodí asi k cieľovke, ktorou sú podľa mňa dievčatá do 25 rokov. Prijala by som ale matnú čiernu, na ktorej by nebolo vidieť všetky odtlačky. Nápis je celkom lacný a aj keď ju veľakrát nepremiestňujem už sa mi stačil zošúchať. Obsahuje 3 tiene,vosk, zrkadielko, mini pinzentku a štetček. Z celého tohto obsahu využijem dva tiene,vosk a štetček v prípade núdze. Takže si myslím, že by celý set mohol byť aj menší. 


Štetček som už použila ale pinzeta je tupá, a tým pádom nepoužiteľná. 


Najvrchnejší tieň sa mi nedá použiť ani ako očný tieň, pretože je svetlý rovnako ako moje oko. Je pre veľmi svetlé typy. Najčastešie používam spodné dva, ktoré podľa požadovanej intenzity miešam. Nakoniec to všetko zafixujem voskom. Naopak sa mi to moc dobre nepoužíva, pretože mám "lietajúce" obočie. 


Pigmentácia je výborná. Oproti Gosh je to plus 50%, čo je celkom dosť. Stačí mi iba párkrát nabrať štetčekom farbu. Chcela by som vyskúšať ešte sety na obočie firmy NYX, Essence a možno niekedy v budúcnosti aj nejaké drahé značky. Potom budem mať s čím porovnávať. Zatiaľ je to moja druhá paletka na obočie a myslím si, že je oveľa lepšia ako Gosh. 

Čo preferujete vy ceruzku alebo tiene?
Aký je váš obľúbený set na obočie?

3 komentáre:

  1. LOOKS NICE, I USE THE WET AND WILD SET AND I LOVE IT :)

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi sa mi páči sada na obočko od ELFu, odtieňovo mi sadne najlepšie, nemám rada Oriflame, občas využijem ceruzku MIss Sporty, ktorá je skvelá, ale najčastejšie mixujem zo škály hnedých tieňov, ktoré vlastním a hodím na ne fixačný gél od Pupy. Takže taký mixík, podľa nálady, ale nie som veľmi zástancom drahých značiek ohľadom obočia. Príde mi to trošku kontraproduktívne. Ten istý efekt aj výdrž sa dá docieliť postupom aj bez drahých značiek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zistila som to teraz. Doteraz som si myslela, že hej ale máš pravdu s týmto. Teraz idem písať recenziu na tieň, ktorý sa dá používať na všetko :)

      Odstrániť