pondelok 23. septembra 2013

Prílišné očakávania?

Garnier Moisture Match Normálna až Suchá pokožka




Krásny pondelok! 
Koľká irónia, pre väčšinu ľudí pondelok nieje krásny deň. Mne osobne nevadí. Niekedy si ponadávam ale dá sa to zniesť. Momentálne sa snažím nabehnúť na novú školskú rutinu. Všetko si dať doporiadku a nasadnúť na školský rýchlik. Skúšam dať doporiadku aj blog. Preto by som chcela obnoviť pondelky, kde dávam produkty, ktoré nesplnili moje očakávania/ nie sú dobre/ nesadli mi/ sú otrasné... 


Jedným z nich je aj tento krém. Nie, že by bol zlý ale je to bežný a normálny krém. To hovorím na začiatku. Tento sľubuje hydratáciu šitú na mieru. K dosiahnutiu tejto hydratácie používa rastlinný elixír - účinné spojenie výživných látok, ktorý pleť chráni a zanecháva ju hydratovanú 24 hodín. 

Ja som ho používala celé leto v MCR. Takže si myslím, že je dostatočne odskúšaný. Začnem pozitívami : má skvelú konzistenciu, takže sa mi dobre nanáša a rozotiera. Vsiakne sa veľmi rýchlo. Krásne mi vonia, čo je u mňa dosť podstatné. 
Teraz negatíva : ako rýchlo sa vsiakne, tak rýchlo zmizne pocit hydratácie. Okej to už preháňam ale niekedy som mala pocit na tvári, že potrebujem znova natrieť. Niekedy aj po dvoch hodinách, čo by som od krému, ktorý sľubuje 24 - hodinovú hydratáciu nečakala. Kým sa nevsiakol mala som na tvári mastný a lepkavý pocit. Posledným negatívom pre mňa je cena. Stojí okolo 5€, čo mi príde za normálny, bežný ničím špeciálny krém trocha dosť. Predsa len som si kupovala ružový garnier za 2€ a bol mi dobrý. 

Ak by som to mala zhrnúť po celej tej reklamno-blogovej masáži som čakala, že si ho dám na tvár a budem si rochniť, akú krásnu mám pleť. Bohužiaľ nič takéto sa nestalo. Kto si ho ešte nekúpil a rozmýšľa nad ním ja za seba môžem povedať nie. 

3 komentáre:

  1. Tiež som si ho kúpila, ale pre zmiešaný ksichtík, no.. a tak isto..možno za hodinu, dve, som mala pocit, že by to chcelo ešte natrieť.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zvykne to tak byť, že produkty s veľkou reklamnou kampaňou zvyknú sklamať, mňa tiež tieto sklamali .. garnier už nie je to čo býval ..

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť