piatok 19. júla 2013

Blbý a blbší aneb BB po európsky

La Roche - Posay Hydreane BB creme  odtieň Light


Dneska trošku porušíme moje ešte len zabiehajúce sa zvyky s tým, že piatok = objavy a dáme sem jeden skôr fail. Všetci sme otrávení z BB a už je CC mánia. Čakám na XYZ mániu. Toto BB som si kúpila ešte minuloročnú zimu. Ale moc som ho nepoužívala. Cez zimu mi celkom vyhovoval, pretože hydratuje pokožku. No ale teraz máme leto. Čo hovorí moja pokožka teraz ?


Je to jediná vec na tvár, čo som si do UK zobrala. Preto ho používam takmer denne a myslím si, že recenzia už bude objektívna. Ráno si umyjem pokožku, natriem krémom počkám, kým vsiakne a nanášam BB. Tu nastáva prvý problém. Niekedy tak hrudkovatie. Proste ak ho dáte veľa na jedno miesto ako keby sa zrazí a zhrudkovatie. Je to nepríjemné a musím tie hrudky zo seba utierať. Toť problém prvý. 
Problém druhý je, že sa po ňom neuveriteľne lesknem. Cez zimu mi to až tak nevadilo ale teraz musím dávať na seba riadnu vrstvu púdru. 


Problém tretí je, že mizne z tváre celkom rýchlo. Tak po piatich hodinách je dole. Ani nemusíte skúšať hľadať. Večer skoro nič neodličujem z tváre. 
Problém štvrtý je ten, že vám skoro nič nezakryje. Iba zjednotí pleť. To mi stači v pohode, keď som doma. Ale momentálne som v UK, jem plastové cestoviny zo sáčku a majú tu hnusnú vodu. Stav mojej pleti sa výrazne zhoršil. Preto by som potrebovala niečo viac krycie. 
Na ázijskych BB krémoch mi lícenka drží celý deň a tu sa moc neohreje. 


Jediné v čom má navrch oproti ázijskym krémom je to, že je z lekárne. Preto mu asi dôverujem viac. A celkom pekne vonia ako čistiace prostiedky s vôňou kvetín. (Áno, som divná ale mne takéto veci voňajú. Aj chlór). No druhýkrát by som si ho nekúpila a za seba ani nemôžem odporučiť kúpiť. 

2 komentáre:

  1. skúšala som si tester v lekárni a teda nič moc. tiež potrebujem určité krytie a toto takmer nevidno. navyše mi na tých kvázi BB vadí presne to lesknutie sa.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na zimu to nebol až taký problém ale teraz vyzerám jak s lesklým filmom na tvári. Škoda tých peňazí...

      Odstrániť