nedeľa 31. marca 2013

Retro linky !

Pupa 50´s Dream Ultra shine eyeliner odtieň 002

foto z oficiálnych stránok pupa
Ahojte!
Ja milujem zimu, je to krásne ročné obdobie ALE už skončilo, tak čo do čerta tu robí ten sneh?
Dneska ideme vyvolávať jar. 
Mám tu pre vás naozaj krásnu zelenú linku. 
Vždy, keď prídem do PUPY, tak si chcem kúpiť všetko a odídem s ničím,pretože si neviem vybrať. Podobne to vyzeralo aj teraz. Keď som odchádzala som si však všimla túto novú kolekciu. Zelenú linku som moc nechcela, pretože mám momentálne modré obdobie, ale keď som si testerom prešla po ruke bolo rozhodnuté. Prečo?





Pretože lesk je naozaj krásny. Farba dokonale zelená. Oslovila ma, tak som začala rozmýšľať, že sa po ňu vrátim, ak mi zostanú prachy. Medzitým som bola asi v milión obchodoch a keď som sa pozrela na ruku, stále tam bola. To že má super výdrž len potvrdila tým, že som ju mala na diskotékach aj von v daždi a vydržala nepoškodená. 

Štetček na nanášanie je absolútne perfektný. Dá sa s ním urobiť aj tenká, aj hrubá linka. Nenanáša zbytočne veľa farby. Problém je však s odlíčením. trblietavú časť odlíčite v pohode ale farba vám ostane. Musíte použíť odličovač vodeodolného líčenia. Ja som s touto linkou veľmi spokojná a keby bolo aj viac iných farieb, napr. modrá idem do toho. Pupa ma veľmi prekvapila a nabudila do výberu ďalších produktov. 

5 komentárov: