utorok 20. novembra 2012

Vojna rozšíreným pórom

Vojna rozšíreným pórom




BIODERMA SÉBIUM PORE REFINER krém som vôbec nepoznala a náhodou som ho vyhrala u Teresky. Problém s rozšírenými pórmi mám sem tam. Nechápem či sa rozhodnú, že dneska budú zlé a inokedy nie alebo čo. Ale sem tam sa objavia. Preto mi trvalo trošku dlhšie testovanie tejto vecičky. 

Konzistencia je taká redšia silikónová. Je biely ale nemusíte sa báť na tvár ho dávate v priesvitnej vrstve. Vôňu nemá skoro žiadnu. Zato účinok mega! Póry sa stiahnu do pár sekundách. Ani nestihnete zavrieť tubu. Dávkovanie je v pohode, normálne si vytlačíte, koľko krému chcete. Ja ho používam na T-zónu. A na zmatnenie čela a nosa. Pretože reguluje tvorbu mazu a pôsobí antibakteriálne. Je nekomedogénny a hypoalergénny. 



Používam ho hlavne keď idem večer von. A myslím si, že dobre vydrží  aj na spotenej tvári. S make upom mi žiadno nezreagoval  a ani ho nevidno. Veľmi dobrý pomocník pre baby s mastnejšou tvárou alebo problémovými zónami ako mám ja. Stojí okolo 13€ a má 30 ml. Je to celkom cena na zváženie ale myslím si, že za vyskúšanie isto stojí. 

                                               


Máte už tento produkt?
Veríte takýmto krémikom?
Používate Biodermu všeobecne?












1 komentár:

  1. toto by sa mi inač ale riadne zišlo ;)
    som čítala rôzne plusové recenzie ale mňa strášne odrádza cena, proste viem že to je super ale cena je proste veľká ://

    OdpovedaťOdstrániť