utorok 6. novembra 2012

Neoriginálny

Neoriginálny!




Dneska si prečítate asi najmenej originálny príspevok na celom blogu! Neviem, či existuje dievča, ktoré číta blogy a nepozná nejaký ten box krásy. Predtým, ako vznikli tieto boxy v Česku som čítala o zahraničných. Bola som dosť smutná, keďže sa nedali zohnať. O to väčšia bola moja radosť, keď som sa dozvedela, že niečo takéto vzniká aj u susedov. A úplne najväčšiu som mala, keď som zistila, že som medzi blogerkami, ktoré ho majú na zrecenzovanie zdarma. Mala som mať septembrový ale nepodarilo sa( poďme zase raz pochváliť slovenskú a českú poštu)! Tak som napísala LADY a snažili sme sa to vyriešiť. Bohužiaľ to nevyšlo, a tak som sa tešila na ten októbrový. Keby ich mám porovnať podľa fotiek, ktoré som videla na nete, tak by jednoznačne vyhral tento. Produkty sú podľa mňa lepšie. A o krabičke sa netreba zmieňovať(krásna čierna). Takúto fotku ste možno nevideli (fandím si)! LADYBOX budete mať zabalený v takejto krabici. 




Po rozbalení budete mať navrchu obálku.



Na ktorej bude takáto krásna pečať. Nezlomitelná :)


No a poďme k obsahu :
Podľa mňa vyšiel lepšie ako minule. Keby som podľa toho, čo som videla fotky zrovnala senzabox a ladybox tak 1: September vyhral senza 
2. Oktober vyhral lady

Telové/tvárové maslo od značky RENIU 15 ml. Pre mňa neznáma vôňa ale obrovské plus majú u mňa za to, že je z kokosového oleja. Malé mínus je, že sa mi netrafili do vône - nemám rada ananásové vône. Ale tá našťastie veľmi rýchlo vyprchá. Uvidím , keď ho domíňam, či si kúpim nové. Ale na nete si popozrám značku RENIU. 

Telové maslo NIP+FAB 50 ml. Tak týmto u mňa trafili do čierneho. Konzistencia super, vôňa super (mango)! NEmám čo dodať.

Špirála Yves Rocher plné balenie. Je HNEDÁ! Mám doma jednu hnedú špirálu ale ešte som ju nepoužila. Táto by dopadla rovnako, a tak ju dávam sestre. Ale som rada, že som mohla vyskúšať niečo z YR kozmetiky.


Lícenka Fleur de Santé plné balenie. Líceniek mám už tisícpäťsto! Preto som sa rozhodla dať ju mamine. Krabička je ale strašne super. Je pevná a vyzerá luxusne, čo by som na túto značku nepovedala.Čo môžem pochváliť je výber farby mám odtieň SOFT PEACH a som strašne spokojná. ASI si ju nechám :D 








Šampón Pure Fiji 29ml. Na tento šampón som veľmi zvedavá. Neobsahuje sulfáty (kvôli nim sa nám vymýva farba z vlasov. Čo obsahuje je kokosové mlieko a výťažok z bieleho zázvoru. Vonia mi ako obyčajný krém. Škoda. Ale uvidíme čo prinesie po umytí vlasov.














TAštička Fleur de Santé. Nič ňou nepokazili, naurazili. Isto si nájde využitie.


















Telové mlieko Yves Rocher plné balenie. Toto mlieko má super hydratačné a vyživujúce schopnosti. Dávam ho však mamine, pretože mám sama veľa vecí na telo a aspoň to využije. Vôňa sa mi moc nepáči ale mamina je nadšená. Tak si vyberte :D!














ISWARI kakaový energický nápoj 20 g. No tak som rada, že môžem vyskúšať tekéto niečo a určite som ZA, aby sa aj takéto vzorky dávali do boxov krásy. Veď krása ide aj zvnútra. 


















Celkovo by som povedala, že ľudia z LADYBOXU sa snažia doladiť veci tak, aby bol pre nás čo najlepší. Idú kvalitou hore. A ja im budme držať palce. Niektoré produkty budem používať, a možno neskôr aj kúpim. Niektoré rozdám. Ale ide o to hlavne vyskúšať niečo nové. A to pre mňa LADYBOX splnil. :)

Vy máte LB?
Ako sa vám páči?

3 komentáre:

  1. ma strašne potešilo hlavne to mango body butter ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa je úplne skvelé. Myslím, že nič nieje úplne, že na zahodenie:)

      Odstrániť
    2. Presne tak to mangové je super:)

      Odstrániť