sobota 13. októbra 2012

Garnier maska

Garnier maska




Garnier samohrejivá pleťová maska. Celkom rada skúšam masky na jedno použitie. Síce je to neporovnateľne drahšie ako maska z tuby ale nepoužívam ich až tak často. Túto masku som zobrala pravdupovediac len pretože je samohrejivá. V tomto článku som písala o jedenej samohrejivej maske na chrbát a tak som chcela vyskúšať niečo nové. 




Maska je na dve použitia a stojí do 1, 50€. Nepoužila som ju na tvár ale chrbát. Navlhčila som si chrbát a potom rozotrela. Maska naozaj krásne začala hriať. Bolo jej tam dosť na celý chrbát a aj ramená. Takže na tvár by ste mali pekne hrubú vrstvu. Farbu ma šedú a typickú garnierovskú vôňu. Pravdupovediac od garnieru by som čakala viac. Žiadne ozdravenie pokožky sa nekonalo. Mierne zmenšila vyrážky ale nie dosť nato aby som si ju chcela znova kúpiť. A neuveriteľne mi vysušila chrbát. Na tvár by som ju asi nepoužila. Pre mňa je to slabší drogérkový priemer. Druhýkrát si ju už nekúpim. 




Samozrejme toto sú moje názory.
Vy ste skúšali túto masku?
Čo si myslíte o maskách na jedno použitie?

3 komentáre:

  1. tiež som skúsila...no nebola som spokojná...
    mám radšej overené v tubách...:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taky si ráda kupuju tyhle masky jen na pár použití, protože ráda zkouším něco nového :) od garnier jsem ale ještě teda žádnou neměla. jen od baley (dm )a rivel de loop ( rossmann ).

    zdenka23.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť