sobota 7. júla 2012

Lipsticks again

Lipsticks again




Áno, som maniačka, milujem ich a rada sa rúžujem. Hlavne teraz, keď je také teplo. Špirála + líčka a ten správny rúž = skvelý letný look! Všetky rúže stáli menej ako 5 €. Keď som sem dala post o MAX factor rúžoch, kámoška mi povedala, že za rúž nedá viac ako 5€. Nech sa páči tu je post o rúžoch, ktoré stoja presne toľko.










DERMACOL longlasting lipstick odtieň 10. Tento rúž som kupovala v 101 - tke v akcií za okolo 3€. Zaujal ma hlavne svojím click obalom. Zatlačíte naspodok rúžu a on sa vám vysunie. Stále mierne drží aby nevypadol ale už ho môžete vytiahnuť. A kliknutím ho vrátite naspäť. Tak ho môžte nosiť aj v kabelke a kade tade bez strachu. Červený obal vyzerá veľmi luxusne. Farba je taká hnedo-nude s veľmi jemným, matným, zlatým leskom. Veľmi sa mi páči, keď chcem jemnejšie líčenie. Výdrž je dobrá - prežije aj pitie z pohára či slamky. Jediné, čo mi na ňom vadí je , že mám po ňom pocit vysušených pier. Má takú sladkú vôňu ale chuť žiadna. 








AVON odtieň Kicked up coral. Nemá skosený tvar ako všetky ostatné rúže ale ako taký 6 - boký hranol. To sa mi páči, pretože sa mi lepšie používa. Farba je po prvom nanesení veľmi slabá. Povedala by som, že ako farebný balzám. Ale po viacerých vrstvách je naozaj krásne červeno-oranžový so zlatými trblietkami. Na fotky môžte vidieť rozdiel medzi jednou a viacerými vrstvami. Nosím ho hlavne na jeseň a v zime. Výdrž je slabšia oproti Dermacol rúžu. Je bez vône a chuti. Takže by nikomu nič nemalo prekážať. Čierny obal so strieborným prúžkom sa mi veľmi páči. Povedala by som, že asi najviac zo všetkých rúžov, čo mám.








AVON odtieň Pink cooler. Najnovší z mojej zbierky Avon. Je to podľa mňa skôr farba pre BARBIE blond : ružovo-fialový so strieborným leskom. Ale na leto mi to absolútne nevadí, nosím ho veľmi rada. Výdrž je tiež slabšia. Ale farba je dosť sýta a nepotrebujete viac vrstiev. Takisto bez vône a chuti. Obal je čierny ale so zlatým prúžkom, čo vyzerá takisto veľmi dobre.







AVON odtieň Can´t resist coral. Na tomto rúži ako na jedinom je vytlačené AVON. Tiež má slabšiu pigmentáciu a je potreba viacerých vrstiev. Potom je nádherný oranžovo-červený s leskom. Je z linie Colordisiac a preto je voňavý. Vôňu cítite aj po nanesení na pery. Niečo ako karamel a ovocie. Nosím ho celoročne. Rada na neho nanesiem ešte lesk a vtedy má dosť dobrú výdrž. Obal je ombre čierno-fialový. Nepáči sa mi až tak ako ostatné ale zase nieje to to najhoršie, čo som mala. Po žiadnom z týchto troch rúžov nemám pocit vysušených pier. Iba po odlíčeni  pri odtieni Kicked up coral mi mierne vadí, že sem tam ostanú vo vráskach pier trblietky. Ceny sú v Avone každú kampaň iné ale rozmedzie je od 2,70 € po 4 €.




GOSH odtieň 150 Kitten pink. Môj jediný Gosh rúž. Hneď po kúpe sa mi zlomil. Skúsila som ho nahriať nad plameňom a priložiť naspäť dokonca som ho dala do mrazničky a nič nepomohlo. Proste je zlomený. Ďalší z kolekcie pre BARBIE typická rúžová bárbinkovská. Na perách je mierne matná a mám pocit, že mi ich vysúša. Ale keď sa mi to zdá tak jednoducho použijem balzam. A tak mi to veľmi nevadí. Výdrž je celkom fajn. Vydrží aj pitie ale jedlo nie. 



Tak toto je zvyšok mojich rúžov. Myslím si, že mám viac rúžov ako bežná teenagerka ale zase menej ako bežná blogerka. Taký zlatý stred. Alebo nie? Koľko rúžov máte vy? Aké odtiene používate najčastejšie? 






1 komentár: