nedeľa 2. októbra 2016

Všetko a nič




Ahojte!
September je môj obľúbený mesiac. Hlavne kvôli tomu, že mám narodeniny. Milujem narodeniny, nielen svoje ale celkovo. Rada vymýšľam darčeky a vždy ma poteší, keď niekoho poteším. Ale tento rok ma jeseň nejako ťažko uderila a nebola som pripravená ani na svoje narodky,ani na narodky hocikoho iného. Našťastie bolo aspoň počasie prijateľné. Mohla som si dať aspoň pár koktejlov a vonku bolo teplúčko. 


Bola som líčiť svadbu a nevesta mala takúto krásnu kyticu. Milujem rezané kvety a vôňu kvetinárstva. Častokrát sa tam len tak stavím a pozerám sa na krásne kvietky. 


Na moje narodeniny som musela ísť na pohovory, čo ma trošku mrzelo ale aspoň som mohla ísť na skvelú zmrzku. Tá sa mi roztopila, okvapkala mi šaty a na posledný pohovor som išla s fľakom. Nakoniec ma zobrali, takže nič zlé sa nestalo. 


Po všetkých pohovoroch sme s priateľom išli na riadny hambáč do Lochness pubu. Dala som si k nemu aj BBQ omáčku, pretože som mala chuť si obnoviť spomienky z Ameriky. 


Pokračovala som pumpkin spice latté, pretože to som v USA pila každý deň minimálne raz. To na Slovensku bolo dosť zlé oproti tomu americkému. Naozaj malo úplne inú chuť a nechápem, ako to tu môže byť také populárne. 


O týždeň neskôr mal narodeniny môj priateľ a ja som mu spravila jeho obľúbenú nepečenú tortu. Je schopný ju zjesť aj sám do pol hodiny, takže si veľmi pochutnal. 


Ako september nebol iba o jedle ale tak hranolky z Orbis Food sú pre mňa topka. Mala som ich asi iba tretíkrát za život ale keď už tam idem, tak si ich dám. 


Skúsila som aj vyrobiť si nanuk v Mondieu. Bola som vyslovene sklamaná. Chutil ako obyčajný magnum a predavačka, ktorá mi mala pomáhať vyzerala, že ju strašne otravujem. Do Mondieu už na nanuk nepôjdem. 


Babie leto si užívala aj mačka. Ja sa rada prechádzam a keď si sadnem, rada a vyhrievam. 


Domácu tortu sme nahradili RAW, ktorá mi veľmi chutí. Najviac asi maracujová alebo kokosová.


S priateľom som v Bratislave boli na street food festivale. Dala som si skvelý hambáč z pomaly pečeného bravčového pleca a k tomu prosecco. Zistila som, že prosecco je momentálne módne pitie a celkom mi chutí!


Od všetkých som k narodeninám dostala ružové kytice. Babka mi dala túto krásnu romantickú s obilninami. Naozaj som bola prekvpená ale kytice s obilninami vyzerajú zaujímavo. 


Zamilovala som si piť čaj, ktorý nalievam z mini kanvičky. Doteraz som chcela čo najväčšie poháre ale odteraz túžim po nejakom takomto sete. 


Bola som na blogerskej akcií s FABULOUS. Veľmi som sa tešila, že spoznám nové blogerky a musím uznať, že bolo fajn. Baby boli milé, čo bolo pre mňa človeka s veľkou trémou dosť upokojujúce. Bolo fajn stretnúť niekoho, s rovnakým koníčkom a pokecať o ňom. Naučila som sa pár noviniek, spoznala blogy a už sa teším na ďalšie stretko :)

V septembri som sa navyše presťahovala do Bratislavy, kde sa mi zatiaľ veľmi páči. Uvidíme, ako sa mi bude páčiť po dlhšej dobe ale už teraz s priateľom riešime nejaké akcie a rada o nich napíšem. 

Aký bol vás september?

6 komentárov:

  1. aj som si myslela, že v tomto článku nájdem spomenutý aj event s Fabulous :) teším sa, že som ťa spoznala aj naživo :) ja som tiež trémista, a tá príjemná atmosféra ma trošku uvoľnila :) teším sa na ďalšie stretnutie s palacinkami :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rada, že som spoznala naživo blogerky :) Nabudúce sa musíme pofotiť :)

      Odstrániť
  2. Krásné fotky. Nevěděla jsem, že si někde můžeš udělat svůj vlastní nanuk, ale taková obsluha vždy odradí. Akce s Fabulous mi nějak unikla a v pracovním shonu na ní úplně zapomněla. Tak aspoň, že bylo skvěle. Já bych byla taky nervózní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, bolo to naničhodné. Ale ako nanuk bol fajn ale nestáalo to za tú cenu.

      Odstrániť
  3. Opožděně všetko najlepšie Adi :) O té bloggerské akci jsem netušila, jak často se konná? Jak tak čtu tvé články, hned mám chuť jít asi po půl roku napsat taky nějaký článek :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne :) No nabudúce môžeme ísť spolu :)

      Odstrániť