utorok 4. októbra 2016

Pena je pena

MÁDARA čistiaca pena




Ahojte!
Čistiacu penu som chcela vyskúšať už strašne dlho. Odkedy vydala svoju penu Bioderma. Ale zrovna tá ma nelákala. Keď som videla, že značka mádara má 40% zľavy ihneď som si ju objednala. Značku som nepoznala ale pena po zľave stála cca 14€, čo bola za penu podľa mňa taká normálna cena. Je vyrobená v Litve a mala by byť netestovaná na zvieratách. Navyše má certifikát ecocert, ktorému verím.


Balenie je také obyčajné. Nemám moc v láske bielu a toto balenie sa ľahko zašpiní. Keď sa prenáša a dám ju do kapsičky, vytiahnem ju je celá špinavá. Naozaj by som bola za čierne alebo inak farebné balenie. Najlepšie je dávkovanie, kedy mi stačí jedna pumpička na celú tvár a druhá na oči.


Pena umýva pleť veľmi dobre. Make up, očné tiene aj linky odstráni bez problémov. Mala trochu problém s niektorými špirálami ale tú, ktorú mám teraz zvláda úplne v pohode. Keď som ju použila na čistenie pleti večer, nemala som z nej až taký dobrý pocit. Nezdalo sa mi totižto, že úplne vyťahuje z pleti špinu. Keď som v daný deň nepoužila make up, na čistenie som použila niečo iné. 


Čo sa mi páčilo na odličovaní, bolo, že som nemusela používať odličovacie tampóniky. Preto som ju často brala so sebou. Čo bolo však trošku divne, že som cítila medzi prstami mihalnice a nevedela som, či sú už čisté alebo nie, Ala na 90% boli čisté už po prvom raze. 

Čistiacu penu by som si znova hocikedy kúpila. Ale niesom ochotná za ňu dať viac ako 20€. Takže ak niekedy bude niečo v zľave, dajte mi vedieť.

Čím si čistíte pleť?
Použili ste už niekedy čistiacu penu?

4 komentáre:

  1. Čistící pěnu jsem ještě nikdy neměla. Já používám zatím micelární vodu nebo se odličuji olejem od Saloos. Tato pěna vypadá dobře, i když obalem mé oko taky moc neokouzlila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že niesom jediná, ktorej sa nepáčila :)

      Odstrániť
  2. Ja som mala naposledy prírodnú čistiacu penu od Funny Bee, ale bolo to už dávnejšie. Rada používam čistiace gély, no tie ma už trochu vysušujú. Takže som presedlala na odličovacie mlieka a čo nedajú dole, to dorazím Vitamínovým koktejom od Kivvi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám rad čistiace gély a rada to striedam. Pozriem ešte aj tie tvoje :)

      Odstrániť