štvrtok 27. októbra 2016

Moje múzy

Ina T


Ahojte!
Ina je moja múza v trochu inom zmysle. Hneď na začiatok musím povedať, že by som asi nenosila 90% jej outfitov. ALE čo je podstatné, páči sa mi jej zmýšľanie. Všetky outfity sú veľmi premyslené. Keď píše o tom, ako sa prezlieka na fashion weekoch, je to až šialené. Všetko premyslené do bodky. 


Je úplne jedno, či ide na gala večeru, s priateľom na rande alebo iba na schôdzky, vždy vyzerá skvele. Presne o to mi ide. Doteraz som nakupovala veci extrééééééééééééémne impulzívne. Prešla som sa po obchode a čo mi udrelo do očí, to som chcela. Dosť nanič technika. Pretože potom máte v skrini súce pekné ale úplne nepoužiteľné kúsky. Jednoducho ich nebudete mať s čím kombinovať.


Ina spolupracuje a ukazuje tvorbu českých autorov. Presne to sedí do mojej nákupnej filozofie. A navyše ukazuje, že domáca móda nie je iba pre vyvolených a nebudete v nej vyzerať zle. Vďaka nej som našla niekoľko fakt krásnych vecí. 


Ďalšou vecou, ktorou ma Ina inšpirovala je, pozerať si kvalitu oblečenia. Zistila som, že v obchodoch je naozaj ťažké nájsť kus oblečenia, ktorý by mal pri svojej cene dostatočnú kvalitu. Ale vždy sa oplatí hľadať. Nechcem predsa, aby zo mňa trčali nitky a strih oblečenia bol nesúmerný. Musím povedať, že Ina je pre mňa veľmi inšpiratívny človek. Čo sa týka módy ste už asi pochopili ale aj čo sa týka správania, myslenia a jejho blogovania. Istotne by ste ju mali sledovať na jej blogu INA T.
 Čo si beriem ja od tejto múzy? Kvalita oblečenia  je pri kúpe dosť podstatná. Že lokálna móda môže byť naozaj pekná a že premýšľať trošku nad nákupom sa vyplatí! 

Poznáte INU?
Kto je vaša múza?

Všetky fotky sú z blogu INA-T. 

2 komentáre:

  1. Inu mám rada a veľmi sa mi páči, že nestratila svoj názor vďaka spoluprácam. Akurát dnes som zdieľala jej článok o sociálnych médiách a vnímaní ženskej krásy, s ktorým sa plne stotožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť