nedeľa 10. mája 2015

Lebo si chcem vybudovať kolekciu...

MAC paleta na lícenky a tiene + lícenka odtieň Dame





Krásny deň!
Paletka, ktorú si môžem zostaviť v MAC ma lákala, odkedy som vedela o tejto možnosti. Nikdy som sa k nej nedostala a navyše sa mi zdala príliš drahá v Prahe. Ale v USA som ju kúpila za pár dolárov a vyplňovanie sa mohlo začať. Chcela som túto paletku, ktorá sa dá krásne vyplniť z oboch strán. Sú tam aj paletky, ktoré sa dajú vyplniť len z jednej strany a vrch majú piesvitný ale chcela som túto, nech mám všetko pokope. 


Jednu stranu som si vybrala na očné tiene. Tie menšie, čo sa dajú kúpiť, pretože aj tak ich nikdy neminiem. Že áno?...Druhú stranu som si nechala pre lícenky. Pre mňa sú MAC lícenky absolútny top a chcem ich mať veľa. Teda aspoň 6 do tohoto obalu.


Takto vyzerajú vecičky, ktoré vložíte do paletky a môžete ich meniť. Jedna je na 15 tieňov a druhá na 6 líceniek. A mohlo sa začať vyplňovanie. Vedela som, že chcem lícenku HARMONY a ešte nejakú ružovú. Dneska to bude o krásnej ružovke, čo som si kúpila. Bola som v MAC pro a dala som sa tam nalíčiť. Bola som tam potom, ako sa mi stal incident, ktorý som spomínala v minulom článku. Long story short - dala som si čiernu farbu na obočie a vyzerala som ako transka. Keď ma ten fešák z MAC odličoval skoro mi zodral kožu z obočia, pretože to nešlo dole. Potom ma krásne nalíčil a použil dokonalú lícenku k výraznejšiemu líčeniu, akú som doteraz nemala. Bol to odtieň DAME. 


Všetky lícenky a tiene, ktorú sa dajú kúpiť ako refill, sú zabalené v malých čiernych obaloch s priesvitným kolečkom, kde môžete vidieť farbu. Dame je veľmi jemná zastrená ružová s minimikro modrými trblietkami. Vidieť ich iba v produkte ale na  líciach nie. Ako som písala odtieň sa hodí k výraznému líčeniu. Lícenka vám dodá farbu a šmrnc, no nestiahne na seba všetku pozornosť. Sama by som si takúto farbu nevybrala, pretože v paletke je veľmi tlmená  a svetlá ale ďakujem pánu vizážistovi, že ju na mňa vyskúšal. 



Konzistencia je jemne púdrovo krémová. Nie sú to tiene od Urban Decay ale stále je tam cítiť tú dobrú rozotierateľnosť. Tvári dodá presne tú šťavu, ktorú potrebuje. A je DO-KO-NA-LÁ pre bledulky. Výdrž je celodenná, čo je pri všetkých lícenkach od MAC, ktoré zatiaľ mám.



Aby som to zhrnula odtieň ma nadchol, kvalita sa drží MAC úrovne. Myslím, že MAC lícenky sú moje obľúbené právom. Navyše tieto refily sa na nič nehrajú, nehrajú to na obal. Jednoducho máte produkt, ktorý funguje a bodka.

Máte už nejakú lícenku z MAC?
Plánujete investovať do lícenky alebo máte svojich obľúbencov v drogérií?

8 komentárov:

  1. Tento odstín vypadá moc hezky. Ano, mám od MACu jednu tvářenku, nedávno jsem na ni psala článek. Jsem ráda, že ji mám, ale žádný zázrak to není :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čítala som o nej. Asi zálží, aký štetec použiješ. Táto moja skoro nepráši. Iba tak bežne, čo mi vôbec nevadí. Tie mineralize produkty asi viac prášia.

      Odstrániť
  2. Tvářenku od nich nemám, ale jelikož celkem jich mám 12, tak se to asi dlouho nezmění... :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chcela by som mať tvoje odhodlanie :) Ja už viem, že ich neminiem a zmierila som sa s tým. I keď je pravda, že od septembra minulého roku som si lícenku nekúpila.

      Odstrániť
  3. Harmony je nádherná, tiež ju mám na wishliste. Pri najbližšej návšteve Blavy si po ňu nakráčam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzka neoľutuješ, to ti hovorím už teraz. Ale recenzia bude tiež samozrejme :)

      Odstrániť
  4. To by se mi taky moc libilo si udelat vlastni paletku, sice jsem o tom jeste neslysela, ale vypada to na super investici :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jednoznačne je to investícia, ktorá sa mi vyplatila. Tie lícenky síce neminiem ale budem ich mať pekne pokope :)

      Odstrániť