utorok 17. februára 2015

Ty sa maľuješ tušom?

MAC acrylic paint odtieň B14 Black Black



...presne toto sa ma opýtal môj priateľ, keď som začala triasť fľaštičkou a otvárať ju. A mal pravdu naozaj vyzerá ako tuš! Sama som sa jej v obchode MAC pro bála. Lenže šikovný make up artista na ňu naniesol krásne trblietky a v tej chvíli mi to prišlo ako vec, ktorú musím mať! 
Čo ma očarilo? Sama veľmi často používam linky a myslela som si, že mám možnosť toto hovädo minúť. Druhá vec, že na ňu lepia tie trblietky.



Objem je naozaj výhoda tohoto balenia. Ako som spomínala, linky nosím skoro stále a najradšej veľmi výrazné. Už dokonca vidieť, že sa míňa. Tomu by som nikdy neverila. Nanášam ho jediným štetcom a to ZOEVA 312 Detail liner. Síce som o ňom písala, že je nepoužiteľný, s touto linkou tvoria dokonalý pár. Musíte byť veľmi opatrné pri nanášaní, pretože sa nedá upravovať a zmazať. Takže začínam úzkou líniou smerom od spodnej linky k obočiu. Zastavím kúsok pred miestom, kde chcem aby linka končila a odtiaľ urobím trojuholník na hornú linku. a pomaly idem dopredu. Musím ju nechať zaschnúť. Potom skontrolujem, čo sa mi páči a čo chcem dokresliť. Upravím, nechám zaschnúť a je to. Trošku dlhší postup ale istotne sa oplatí. Naozaj kľúčom k tejto linke je nechať ju zaschnúť. Inak sa vám otlačí na viečko a nezmažete to. Keď sa vám už všetko podarí nemusíte sa báť, z očí nezmizne. Môžete sa pošúchať alebo byť nalíčená 48 hodín - nejde dole.

tu linku umývam bežným mydlom

Myslím, že to nie je linka pre začiatočníkov. Kupovala som ju v MACpro, takže neviem, či bude v každom MAC. Na taký bodypaiting musí byť skvelá. Ja som spokojná. Nemyslím si, že ju miniem celú ale polku by som mohla dať.

EDIT : Zabudla som napísať, že nebude dobrá ani pre citlivé oči, pretože ak sa raz dostane do oka štípe veľmi silno!

2 komentáre:

  1. Vyzera dost dobre, ale tusim, ze v MAC predajni v BA som ju nevidela... Skoda.
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, neviem, či to bude iba v tých pro predajniach :(

      Odstrániť