nedeľa 8. februára 2015

Jeden z najlepších

Balm Balm Frankincense Deep Cleasing Balm



Ahojte!
Ani neviem, prečo mi trvalo tak dlho vytvoriť recenziu na tento produkt!
Dlho sa o ňom básnilo na všetkých "prírodných" blogoch a chcela som ho vyskúšať. Myslím, že Veronika mi čítala myšlienky, takže mi ho pri našom SWAP-e poslala menšiu vzorku. Po prvom okúsení som ho objednávala!


Prišla mi takéto milá nádoba. Keby okolo seba nemá nálepku, tak vyzerá ako nádoba z chemického labáku. Má objem 30 ml a musí sa spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia.  Vonia sladko, niekto písal, že ako študentská pečať a ja si myslím, že mal celkom pravdu.


Večer, keď mám čas väčšinou si zapnem nejaké videá alebo seriály dám na tvár a začnem si masírovať tvár. Potom iba namočím bavlnený tampónik do teplej vody a zotriem. Všetko je hneď preč. Naozaj skvele odličuje, keď mám na obočí dipbrow, ktoré sa ťažko odličuje, je dole raz-dva! Niekedy, po ňom ešte prejdem tampónikom z micelárkou ale nikdy nič navyše nezoberie. Navyše mám po ňom vyživenú pleť a myslím, keby som zabudla krém ani mi to nevadí.


Mimo čistej pleti od make upu, vám zoberie aj nejakú tú čiernu bodku. Blogerky písali, že po prvom odlíčení mali pleť ako bábätká ale ja som si všimla len menšej zmeny. Naozaj pár čiernych bodiek ubudlo. Ale až dlhodobejším používaním ich naozaj zmizne viac.
Všetky ingrediencie sú organické. Aj keď mi bambucké maslo nerobí dobre pri tomto balzáme mi nevadí. Som veľmi rada, že som mi ho Veronika poslala a našla mi týmto jeden z TOP produktov, ktoré sa isto stanú stálicami.

Aký je váš TOP produkt na odličovanie?

13 komentárov:

  1. ooo wau! myslím že ho súrne potrebujem! kde ho zoženiem?

    ja sa najradšej odličujem kokosovým olejom a potom plť čistím podľa potreby tak random, buď micelárka, peeling alebo gél...
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to jednoznačne potrebujem! ihneď objednávam, vďaka za tip :)

    Pozývam na moju giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ešte som o ňom nečítala. Asi čítame iné blogy :-)
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že tu prinášam pre niekoho aj novinky :)

      Odstrániť
  4. Na ten se už jak dlouho chystám, ale pořád mám co zkoušet a dodělávám navíc zásoby, tak snad někdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď ho vyskúšaš, zásoby bude tvoriť už iba on :)

      Odstrániť
  5. Také bych chtěla vyzkoušet, vypadá moc pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť