utorok 21. októbra 2014

Na jeseň treba rozjasniť...aj v zime, na jar a v lete!

Mary-Lou Manizer 




Ahojte! 
Konečne je tu prvý post po lete a ja sa nato strašne teším. Mám tak veľa vecí, o ktorých Vám chcem napísať. Toľko tagov, ktoré sa mi páčili a hlavne chcem znova fotiť. No a moja filozofia, keď mím neuveriteľne veľa práce je radšej nerobiť nič. Pre istotu. Preto som odkedy som prišla nenapísala skoro ani čiarku. A len tak mimochodom, teraz by som sa mala učiť. Mala by som si asi prečítať nejakú knihu o prokrastinacií. Ale NECHCE sa mi!


Ale späť k príbehu o našej Mary. Značku Balm začali vychvaľovať blogerky ešte niekedy minulý rok. A mňa, samozrejme ako vyhľadávačku všetkého nového, zaujímavého a iného, takisto oslovila. Len som si nevedela vybrať vec, ktorú chcem. Všetko vyzeralo rovnako zaujímavo. Po dlhom rozhodovaní som stavila na skoro až ikonický produkt - rozjasňovač Mary-Lou. Objednávala som ho z feelunique a došla mi rozbitá. Teda produktu sa nič nestalo, len obsah bol vonku z obalu. Tak som to odfotila a poslala do feel unique a po pár hodinách som mala odpoveď s výberom možností. Buď vrátiť peniaze, alebo poslať nový produkt! To sa mi páči! Jednoducho žiadne naťahovačky, vyhováračky a iné slovenské(české) špecialitky. Vybrala som si vrátiť peniaze, takže v podstate som mala Mary zadarmo. 


Prilepila som ju sekunďákom a používam len ju. Kým som odišla a teraz, keď som prišla tiež nepoužívam iný rozjasňovač. Teda v popise má rovno tri možnosti použitia a to očný tieň, rozjasňovač a lesk. Ako očný tieň som ho ešte nepoužila na celé viečko, iba do vnútorných kútikov. Navyše ho aplikujem pod obočie, na vrch lícnych kostí, a do srdiečka na perách. Vyzerá naozaj krásne, prejasní vás v okamihu a je len na vás, ako intenzívne ho nanesiete. Na bežné nosenie ho naberiem štetcom. Ďubnem si na ruku a až potom nanášam. Večer alebo na diskotéku ho nanášam rovno z obalu. Má farbu asi ako šampanské so zlatým shimmerom. Všetci ju opisujú ako prirodzenú ale mne príde až príliš trblietavá. Ako nevidíte malé trblietky, ale lesk. Je veľmi pigmentovaná, takže sa to s ňou dá veľmi ľahko prehnať. Preto odporúčam zo začiatku nanášať s oďubkaním na ruku. Rozjasňovač (nemôžem napísať Mary, lebo by to bolo morbídne) je veľmi dobre namletý, má krémovú konzistenciu a nanáša sa naozaj perfektne. Jediný mínus je pre mňa výdrž. Neviem presne popísať, kedy zmizne úplne ale po takých troch-štyroch hodinách už je vidieť (skôr nevidieť) riadny úbytok z lesku a po šiestich hodinách už ani neviem, či som nejaký rozjasňovač naniesla. 



To ma veľmi mrzí, pretože niesom zvyknutá mať so sebou v kabelke rozjasňovač. Aby som pravdu povedala na diskotéky si ani kabelku nenosím. Používam ho teraz dosť často a vôbec z neho neubúda. Takže aj napriek vyššej cene sa celkom oplatí. Či by som si ho kúpila druhýkrát, neviem. Rada skúšam nové veci. Ale ak by som ho ešte nemala neváham ani sekundu. Ak vám neprekáža nanášať si make up na WC znovu a znovu isto ju skúste. 




Používate rozjasňovač?
Aké farby rozjasňovačov preferujete?
Aký je váš najobľúbenejší rozjasňovač?

7 komentárov:

  1. Ja rozjasňovače nepoužívam vôbec, lebo mám mastnú pleť a tá sa sama rozjasní:D aale tento je nádherný

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No jasne ze pouzivam :)
    Mam tri tekute a jeden zlaty pudrovy. Nejlepsi z nich je tekuty F&F :-O Tu barvu miluju, je to chameleon celkove studeny naruzovely.
    Mam dotaz: obal je kov nebo plast? Je tezky?

    Strasne se mi libi vanocni rozj.od Bobbi Brown, ale nechci uz utracet a hromadit zbytecne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obal je strašný plast ale zatiaľ v rámci možností drží. F&F by som vôbec nepovedala! BB ma vôbec ale vôbec neláka, neviem si vobec nič vybrať od nej :/

      Odstrániť
    2. Tak to je skoda plastu, vypada to jako kov - to bych preferovala.
      FF byl prekvapeni roku :) No BB ma vsechno do hneda nebo zlata, coz je skoda, jinak bych si vybrala vic. Z te jejich bezne kolekcr taky nemam zadne must-have.

      Odstrániť
    3. Veď práve, všetko do hneda! Ja mám naked a viac hnedých nepoutrebujem :)

      Odstrániť
  3. ja som sa po nejakej dobe vrátila k Nars Albatross. inak mám ešte Bobbi Brown (ale ten by som si asi už nevybrala) a Dior:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dior? Jaký je? Albatross mám tiež a milujem ho. Asi mám deficit rozjasňovačov :)

      Odstrániť