štvrtok 10. júla 2014

Poďme sa opáliť

Nars lícenka odtieň Madly




Ahojte!
Týmto príspevkom sa mi dosť zmenšuje rozsah toho, čo tu so sebou mám a chcem o tom napísať recenziu. Naozaj som si so sebou nebrala skoro žiadnu kozmetiku. Madly som si zobrala vďaka jej multifunkčnosti. A samozrejme som si so sebou musela zobrať lícenku. Síce to bolo srdcervúce zobrať si len jednu ale dúfam, že čochvíľa jej pribudnú kamaráti. 


Lícenku som si kúpila už minulé leto v UK.  Ale odvahu začať ju nosiť som dostala až teraz na jar. Začo si samozrejme musím ponadávať. Pretože aj keď sa možno nebude zdať, je to lícenka pre bledule. Začnem obalom, ktorý sa mi páči a vyzerá luxusne. Už keď som ju vyťahovala minulé leto z taštičky kamarátka absolútne stratená v značkách kozmetiky mi povedala, že táto vyzerá luxusne. Čo je na ňom menej luxusné sú všetky tie odtlačky, ktoré sa nedajú na pogumovanom povrchu zotrieť úplne dočista. Z UK aj celkovo je to prvá drahšia lícenka, ktorú som si kúpila za zarobené peniaze! Mám k nej citový vzťah. A ešte sa k nej viaže jeden príbeh. Ale ten vám tu asi nepoviem. 



Farbu som fotila podvečer ale tu je stále slnko. Na vrchnej fotke vidieť minitrblietky a tu sa dostávame k jej multifunkčnosti. Je to lícenka, ktorá vám aj trošku vykontúruje a trblietky vás rozjasnia! Všetky tri kroky v jednom. Takže ak vám ide cez leto o šetrenie miesta stačí zobrať túto jednu krásku a máte všetko. Podľa mňa je univerzálna pre väčšinu typov pleti. 


V obale sa možno zdá, že má oranžové podtóny ale na tvári ma krásnu farbu neviem to popísať. Ako keby niekto dal do bronzeru farbu mojích líc. A vyzerá to perfektne. Naozaj nič podobné v mojom lícenkovom arezenýli nie je. Keďže je to v USA jediná lícenka, ktorú mám, nosím ju denne. A môžem povedať, že výdrž je super! Dávam si síce trošku silnejšiu vrstvu, pretože už som mierne opálená ale vydrží pekne dlho. Je tu dosť horko a vlhký vzduch, potom zase neuveriteľne vychladené autobusy a obchody. Takže prešla naozaj krutým testovaním. Také 4 hodiny tu zvládne isto bez pohnutia po 6 hodinách je ju už vidieť menej. Takže predpokladám, že doma s normálnym vzduchom by dala v pohode aj tých 7 hodín. 

Lícenku za seba môžem len odporučiť, výdrž je skvelá, farba pre mňa jedinečná a navyše sa skoro vôbec nemíňa. Takže výhodný nákup. 

Máte nejaké Nars lícenky?
Čo vás dokáže ovplyvniť pri kúpe lícenky?

4 komentáre:

  1. Waau vyzerá krásne, ja som momentálne na bronzre a lícenky zaťažená a skúšam všetko možné :) Škoda len, že si neodfotila aj ako vyzerána tvojej tvári:( :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek! Rozhodně nejsi první, kdo chválí, popravdě jinak by mě nějak moc nezaujala...ale vezmu při budoucím výběru v potaz, že tu ten odstín existuje :) Já už ně NARS kolikrát koukala u nás v Sephoře na svátky bestsellerů kdy mají jednu za 590 Kč - fajn cena, cca těch 20 dolarů. Kolik stojí tam u tebe? Jenže těch odstínů mají TOLIK!!! že jsem si nějak nedokázala vybrat. Lákaly mě žvýkačkově růžové, ale fakt nevím, buď mě jich zaujme rovnou víc, nebo žádná.

    Navíc - Právě jsem si dala předsevzetí kupovat si už jen dražší, za to pořádné, kusy kosmetiky. Ať z toho mám pořádnou radost! Sice už nebudu nakupovat často, ale neutopím se ve věcech, což není na škodu. Začala jsem sledovat nějaká videa a fakt mě baví, že i těch několik málo odstínů od různých věcí co mám se dá využít s fantazií. Přispívá k tomu i můj nový líčící koutek, tak si užívám mého stávajícího výběru, hned je ta všechno jakoby nové :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, že sa ti páči. Píšem ich tu neskoro v noci tak niekedy ani nestíham čekovať. Ja už neviem, či si ešte nejaký kúpim z narsu ak chceš investovať ber podľa môjho názoru mac. O tých som ešte nepísala ale sú mega vydržia dlhšie sa mi zdá a celkovo majú väčší výber. Ako nars je skvelý ale už asi vyčerpal odtiene, ktoré by som chcela od neho. A gratulujem k tvojmu predsavzdatiu :)

      Odstrániť