utorok 4. marca 2014

TIE oči

Catchy Eyes Gosh 




Ahojte!
Ako ste si všimli, recenzie špirál tu nebývajú veľmi často. Dôvod je jednoduchý - vždy mám len jednu. Napríklad moja sestra máva tak 4 špirály a ja s úžasom sledujem, ako ich vrství. Ja to nerobím a preto si myslím, že viac špirál by mi bolo v podstate nanič. 
Túto som dostala ešte minulý rok na Vianoce a rozpoužívala som ju pár mesiacov dozadu. Keď som raz náhodou skúsila Max Factor 2000 calorie ohnutú verziu a bola perfektná, zatúžila som po ohnutých špirálach. Zrovna vtedy prišiel Gosh s novinkou a bum, musela byť moja. 


Kartáčik je zahnutý s umelými štetinkami rôznych dĺžok. Dobre sa mi s ním manipuluje a dostanem sa aj k vnútorným riasám. Lepšie sa mi používa na spodné viečko ako na vrchné. Riasy mi pekne natočí a predĺži. Teraz, keď už je trošku staršia mám pocit mierneho zlepovania, ale to prvé mesiace vôbec nerobila. 


Moje riasy sú celkom dlhé ale rastú mi rovno. Musím používať buď klieštiky ale naozaj dobrú špirálu, aby boli zatočené.


Po nalíčení si môžete všimnúť mierne vytočenie rias a aj ich zahustenie. Čo je trošku horšie, že sa otláča. Keď mám nude líčenie, je čistenie práca navyše. Nedrolí sa mi pod oko ako lacnejšie špirály a ani sa nerozmazáva. No jeden problém s ňou mám, a to, že riasy síce vytočí ale po pár hodinách ako keby spadnú naspäť a vyzerám, ako nenamaľovaná. Neviem, čo sa stane, keďže sa nedrolí. Asi sublimuje alebo čo. 
Celkovo mám zo špirály zmiešané počity stojí okolo 10€ a neurobí mi takú službu ako Max Factor Falshe Lashes Effect. Po čase mi mihalnice spadnú a ani niesú tak zahustené. Druhýkrát by som si ju asi nekúpila.

Koľko máte doma špirál?
Koľko z nich normálne používate?
Aká špirála je vaša top?

8 komentárov:

  1. Moje špirály sú super každú z nich mám rada a každá je rovnako používaná :D takže aj keď mám 4 tak každá si nájde svoje miesto a tiež mám tú čo ty a mám opačný názor na ňu podla mňa je super :P (už sú vlastne len 3 :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No šak dobre, ja len vravím, že ťa sledujem :D

      Odstrániť
  2. Já ani nevím kolik mám řasenek, ale používám je všechny. Super efekt mám, když použiju dvě řasenky. Jinak miluji řasenku fialovou od Max Factor a nepohrdnu ani žlutou řasenkou od Miss Sporty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jaj, to, když řasy rostou rovně, to je fakt nepříjemné, také to tak teď mám a kleštičky trochu pomáhají no..
    Já ani nevím kolik mám aktuálně řasenek, ale asi 10 jich bude, z toho pravidelně používám a střídám asi 5..
    Nejlepší jsou dle mě od Benefitu, Collistar, Gabriella Salvete má taky super, ale i Max Factor jsou fajn, jak píšeš:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som raz skúsila benefit a veľmi ma neoslovil ale ai si ju raz kúpim, keď je taká známa. Nech môžem porovnať :)

      Odstrániť
  4. Tuto som mala ale asi este dva roky dozadu no bola som velm spokojna

    OdpovedaťOdstrániť