utorok 11. marca 2014

Prírodná príroda

Lily Lolo prírodný rúž odtieň Demure 




Ahojte!
Momentálne používam kozmetiku, ktorú som mala dlho zatvorenú a po jednom použití som ju vrátila naspäť do krabice. Takže vlastne sa dostaneme k všetkým restom pekne postupne. Toto je jeden z nich. Je ešte z čias spolupráce s obchodom organicday.sk
V tej dobe, vlastne aj teraz, stále hľadám nude rúž, ktorý by sa mi hodil ku každému líčeniu. Keď som videla tento na nejakej foto, povedala som si, že čo viac môžem chcieť prírodný a krásne nude. 


Obal je veľmi ľahký a celkom sa mi páči. Je z plastu ale pri takejto značke by som čakala aspoň tvrdý kartón, ktorý je dobre recyklovatelný. Ale to už je iba také rýpanie. Vôňa rúžu mi pripomína detstvo. Moja babka mala krabičku asi 20 rúžov každej farby a vždy, keď sme k nej išli som sa s nimi hrala. No a presne tak vonia tento rúž, ako staré rúže. Vôňa sa mi nepáči ale po chvíli ho už našťastie necítiť. 


Čo sa mi páči je zloženie. Obsahuje vitamín E, rastlinné oleje, rozmarínový extrakt a prírodné vosky. Mal by sa jednoducho a rovnomerne nanášať. A tu prichádza kameň úrazu. On sa dobre nanáša len za určitých podmienok. Mne osobne zalieza do vrások a tvorí taký scuckovatený efekt. Na vrchnej pere je celkom okej ale spodná vyzerá desivo a na mieste, kde sa pery spájajú sa mi tvorí čiarka.Konzistenciou mi pripomína voskouku, ktorú cítiť dlho a to ja nechcem.


Kamarátka si ho raz požičala a naniesla a povedala : "Napíš, do recenzie, že je nanič." Potom som ho chvíľu nepoužívala a povedala si, že si počkám na lepšie pery. Teraz na jar už niesú také suché no stále zalieza do vrások. Keď ma s ním kamarátka videla smiala sa a pýtala sa, prečo to nosím. Ja, že kvôli recenzií. A nech si ho dá aj ona, nech vidím, či len ja mám retardované pery. Ona si ho dala a vyzeralo to celkom fajn. Takže naozaj záleží len na postavení hviezd, či vám tento rúž sadne alebo nie. 


Za tú cenu som čakala čosi lepšie. Pery mi nevyživí ale ani nevysuší. No od toľkých skvelých látok som by som si priala viac. Ďalší rúž tejto značky si rozhodne nekúpim, no skúšať prírodné rúže som ešte neprestala :)

Máte nejaký prírodný rúž?
Aký je váš nude odtieň?

4 komentáre:

  1. Přírodní nemám žádnou a popravdě ani se do toho nebudu pouštět - zřejmě hledání jehly v kupce sena... Někde je prostě chemie lepší a zas to nepoužívám denně.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ani ja , že by som chcela iba prírodné a žiadné iné ale keď sa naskytla možnosť vyskúšať ho prečo nie :)

      Odstrániť
  2. Opravdu velmi velmi podobnou rtěnku mám od Avonu a vypadá i na stejnou konzistenci.

    :)

    OdpovedaťOdstrániť