štvrtok 20. marca 2014

Náhrada

Milani Baked Blush odtieň 05 Luminoso



Ahojte!
Ďalšia z líceniek, ktoré čakajú na odškrtnutie z môjho zoznamu článkov je konečne na rade. Lenže mám pocit, že vždy, keď jednu odškrtnem dve kúpim. Mám doma ešte dve raz použité a dve úplne nepoužité lícecenky len kvôli tomu, že ich nestíham používať. Oprava, spomenula som si na tretiu párkrát použitú. Mne to trhá srdce :/ Teda neviem, čo viac. Či to, že by som si ich nekúpila, alebo to, že ich nestíham používať. Tak či tak kúpim si ešte jednu a potom stopka, kým nezrecenzujem aspoň dve. Pretože recenzovanie, znamená používanie, že áno :)


Tu môžete vidieť môj Milani nákup, ktorý začínam recenzovať až teraz a pritom som si to kúpila už neuveriteľne dávno. No nákup som robila hlavne kvôli rúžom a tie už som začala nosiť. Wohou!

Lícenku som si pôvodne ani nechcela kúpiť, ale ostali mi prachy a zobrala si ju kamarátka. To je dôvod na kúpu lícenky predsa! Ešte k tomu stála 60kč v zľave za polovicu. Takže to už je aj povinnosť. Rovno vám poviem, že ľutujem, že som si nezobrala viac.


Belenie je celkom veľké a samotná lícenka mi až taká veľká nepríde. Obsahuje 2 poschodia. Na prvom si tróni samozrejme lícenka a v druhom sa schováva štetec a zrkadlo. Zrkadlo je použiteľnejšie ako u Bourjois, s ktorými je často porovnávaná. Dokonca aj ja som si zobrala tento odtieň ako náhradu za neminuteľnú. Obal je lacnejší a zlatý nápis sa mi už stihol zošúchať. No za 60 korún mi to vôbec, ale vôbec nevadí. Podstatnejší je obsah. Toho je tu 3,5 gramu. Je zapečená a teda som počítala s tým, že sa bude ťažšie naberať. Prvé razy som ju naozaj musela dolovať štetcom prechádzať i viackrát po nej. No ten sa teraz zošúpal a stačí jedno ťupnutie a máte dosť farby. 


Zošúpanie naozaj vidno po krajoch, kde sa so štetcom nedostanem. Tam ešte vidno štruktúru vrchu. Ako hovorím stačí jedno ťupnutie. Ja mám pri nanášaní naozaj ľahkú ruku. Vtedy sa dá aj skvele vrstviť a docielim s ňou požadovanú sýtosť. Farba je broskyňová s rozjasňujúcimi čiastočkami, čo je skvelé, pretože pri nej už nemusím použiť rozjasňovač. Konzistencia je saténová. Jednoducho toto, si predstavím pod týmto pojmom. Veľmi ľahko sa roztiera dostratena. 

na slnku

v tieni

Výdrž je okolo tých 5 až 6 hodín. Mala som ju na výstave motoriek a prežila cestu tam (spánok) a asi 2 hodiny na mieste. Potom už mierne vybledla a potrebovala poopraviť. No bola som pokojná. Na úpravu som použila priložený štetček (v rámci šetrenia miesta). Na úpravu sa dal použiť ale neviem si predstaviť, že by to bol môj jediný štetec na lícenky. Nevonia žiadno, čo len oceňujem. Navyše je to farba, ktorá sa bude hodiť asi každému. Takže ak hľadáte lícenku za pár korún a nechcete nič drogérkove toto je skvelá voľba

Máte niečo z Milani šialenstva?
Máte radšej krémové, práškové alebo zapečené lícenky?

2 komentáre: