nedeľa 23. marca 2014

Lak, ktorý teraz nosím vol. 2

Gabriella Salvete Stars odtiene Natale Flover 18, Aquamarina 06, Raspberry 05




Ahojte!
Tieto dva týždne som nezaháľala a nosila som dokonca tri laky. Všetky od Gabriely. Musím povedať, že hviezdy sa jej naozaj podarili a v poslednej dobe a aj pred odchodom do MCR to boli asi jediné laky, ktoré som nosila. V prvej várke som si kúpila oranžový, ktorý je môj top lak zo všetkých a strieborný, ktorý tiež veľmi rada nosím. Ostatné som si postupne dokupovala.



Natale flower 18 som si kúpila z povinnosti k červenej farbe. Musela som mať červené Stars. Vo fľaštičke sa mi veľmi páči. Obsahuje zlaté trblietky a podklad je oranžovo červený. No po nalakovaní vyzerá ako "vyblitejšia" (áno viem, český výraz ale veľmi sa mi páči)oranžová verzia Stars. Veľmi často ho nenosím. Vydrží bez poškodenia 2 dni, potom sa začne odierať na špičkách, čo až tak nevadí, pretože na týchto lakoch je super to, že ich môžete v pohode bez povšimnutia opraviť. 


No čo vám poviem, mala som zelené obdobie, tak som ho musela vyskúšať. Aquamarina 06 je podľa mňa krásna zelená farba so striebornými trblietkami. Používam ju veľmi rada aj keď nie často. Vydrží kúsok dlhšie ako lak vyššie. Teším sa, keď ju budem nosiť cez leto do vody. To bude parádna farbička!




Posledný je u mňa Raspberry 05 toto zase nazývam malinové obdobie, ktoré sa mi začína vraciať. V skratke to znamená, že siaham po všetkom malinovom. Toto nie je typický Stars podľa mňa, pretože je malinový s malinovými čiastočkami akože piesku. Chýbajú mi v ňom trblietky. Áno, pieskový efekt splňuje ale nehviezdi na nechtoch. Čo je škoda, pretože odtieň sám o sebe je pekný. 



Svoju zbierku Stars momentálne nechcem zvyšovať. To, čo mám stačí aj tak bola podľa mňa najlepšia hneď prvá verzia odtieňov. Oranžový je topka a odporúčam. Jedinú vec, ktorú som si všimla ako negatívum je to, že vám troška zničia nechty pri veľmi pravidelnom nosení (viď ja, každú chvíľku zmena). Pri bežných lakoch sa mi to nestáva.  Takže si od nich idem dať aj tak trochu oddych.

Koľko Stars máte?
Chytila vás vôbec Stars mánia?
Aký je váš obľúbený odtieň?

3 komentáre:

  1. Ahoj:) ja mám jeden odtieň (nejaký hnedý), vyzerá úžasne, len čo mi strašne vadí je to keď lak dávam dole. Je to pre mňa strašný boj a odrádza ma to kúpiť si iné, aj keď sú tie laky úplne úžasné. Máš na to nejakú fintu? Alebo s tým mám problém iba ja?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa odlakujú celkom normálne. Iba na nich dlhšie podržím tampónik odličovací a potom až zotriem. :)

      Odstrániť
  2. Ach na tu aquamarinu mám zálusk už tak dlouho! Ten odstín je nádherný. Od stars mám jen saphire.

    OdpovedaťOdstrániť