nedeľa 16. marca 2014

Lacné a...?

Essence štetce na očné tiene




Ahojte!
Krásnu nedeľu vám prajem. Víkend vždy ubehne veľmi rýchlo a najradšej by som mala víkend 4 dni. Dúfam, že ste postíhali všetko, čo ste chceli a navyše ste si oddýchli. 
O štetcoch idem písať skôr svoje prvé dojmy ako riadnu recenziu z dôvodu, že je to len limitka, aby ste stihli skočiť do obchodu, keby sa vám zapáčili.  Oba štetce stáli menej ako 2€, takže som to riskla. Štetce sú po lícenkách asi moje top, čo rada nakupujem. Vždy mi urobia radosť. Pri nákupe som tiež myslela na to, že plochých štetcov mám strašne málo. Tieto dva mi preto padli vhod.


Jarná limitka Bloom me up sa veľmi podarila, čo sa týka vzhľadu. Pastelové farby sa na jar vždy hodia. Navyše je na každom štetci zaujímavý vzor. Čo sa až tak nepodarilo bolo lepenie. Na mieste, kde sa spája drevená rúčka a kovová časť to trochu odstáva. Navyše lepidlo, ktoré použili strašne smrdí akonáhle ich idete umývať. 






01 Blooming Tender - Pôvodne som si myslela, že ho budem používať na korektor, no po prvom použití som bola vyvedená z omylu. Korektor na tvári vyzeral neprirodzene a boli na ňom šmuhy. Tak som ho samozrejme chcela použiť inde a použila som ho ako sa má - čiže na oči. Pokryje dosť malú plochu no o to je precíznejší. Nanášala som s ním zelený tieň a "vymlátil" z neho takú intenzitu, že som bola prekvapená. Naniesla som ho na polovicu pohyblivého viečka a bola som prekvapená, pretože som si nemyslela, že ten tieň dá aj viac. Štetec má dlhší vlas, trochu sa prehne pri nanášaní. Používam ho tak, že mám farbu na štetci priložím na oko a znova ponorím štetec do tieňu a opakujem. Nič mi neopadávalo, takže som s ním vo výsledku spokojná. Navyše som ho použila i na rúž. Tam odviedol svoju prácu obstojne. Nie je to najlepší štetec na pery ale v núdzi sa dá v pohode použiť. 





01 Blow my mint - Pri tomto štetci sa mi páči aj názov. Má mentolovú farbu a dokonca i štetinky sú mint. Je trošku hrubší ako kolega vyššie. Vlas ma rovnako dlhý ale oveľa hustejší. Ťažšie sa ohýba a preto s ním urobíte veľmi presné ťahy. Použila som ho na vykreslenie očného záhybu, na druhú polku oka a navyše na spodnú linku a všade nanášal dokonalé množstvo tieňu. Naozaj som bola z líčenia prekvapená a šťastná. 


Štetce by u mňa v škole dostali známku 3. Jednoducho sú dobré. Nalíčite sa s nimi celkom fajn, no nie je to to super, keď mám napríklad bdulium alebo RT. Jednoducho chýba taká kvalita spracovania. No pre niekoho nenáročného sú skvelý pomocník. K týmto dvom mi už stačí len blending a som vybavená na oči. Čo z nich robí skvelé štetce na cestovanie.  V konečnom dôsledku som so štetcami spokojná. 

Nechali ste sa presvedčiť jarnou limitkou?
Páči sa vám design štetcov?
Máte radšej značkové štetec, alebo drogerkové?

8 komentárov:

  1. Ja som ich tiež chcela skúsiť :) Aj sa mi má design, hlavne ma zaujal ten štetec na lícenku, ale ovládla som sa a povedala som si že už nemôžem, pretože mám štetcov fakt dosť :D ... a štetce mám radšej značkové, aj ked mám len jeden..ale môžem si dovoliť teraz len drogerkové, s ktorými som tiež spokojná :)
    http://everythingaboutmyworld58.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám dosť štetcov na lícenky :) Takže so odolala, ešte som držala ten štetec na púder ale rozhodla som sa, že nie. No a majú ešte aj tú špongiu samizdá a tú by som ešte chcela :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Musíš urobiť nájazd na drogérky! Pozrieť fakt všade, pretože ma udivuje, že u nás je a u vás nie. :/ Teda na Slovensku sú len štetce v ČR by mala byť aj nejaká kozmetika, to zase musím pozrieť ja :)

      Odstrániť
  3. ja som si objednala štetec na púder, lícenku (ale využívam ho ako stippling brush a je dokonalý :)), ďalej na obočie a tieto dva na oči. keď mi štetce došli, bola som z týchto štetcov na tiene trochu sklamaná, lebo pôsobia strašne tvrdo a umelo narozdiel od tých na tvár a obočie, ktoré sú perfektné. ale keď som sa s nimi včera konečne po 2 týždňoch líčila, tak som zistila presne ako ty, že dodávajú intenzitu tieňom a v podstate sa s nimi aj celkom dobre pracuje

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten na púder som tam nakoniec nechala. Stippling ma zaujal ale mám jeden doma. No ešte uvidím, možno si po neho skočím, keď hovoríš, aký je skvelý :)

      Odstrániť
  4. ja mám všetky a som spokojná, najmä s tým na púder a lícenku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že aj v drogérke sa nájdu štetce, ktoré sa dajú použiť :)

      Odstrániť