štvrtok 28. marca 2013

Súboj špiral z drogérky

Maybelline Lots of lashes , Essence Multi action 


Ahojte!
Dneska si dáme súboj dvoch špirál z drogérky a lacnejšej cenovej kategórie. Obe stáli menej ako 5€. Čo je podľa mňa super. Používam skôr špirály o niečo drahšie, pretože mi prídu jednoducho lepšie. Ale chcela som vyskúšať niečo, čo by ich mohlo nahradiť a keby to bolo za "pár šupov" tak som celkom spokojná.


Moje riasy sú celkom dlhé, vôbec neohnuté a málo husté. 


MAYBELLINE GREAT LASH - Špirálu už pozná asi každý, kto aspoň letmo pozerá blogy. Je veľmi obľúbená. Je samozrejme, že ja musím tiež všetko vyskúšať a kúpila som si ju, keď bola zľava 25% na dekorativku v DM. Odvtedy som ju používala, nepoužívala, používala a takto sa to striedalo dosť často. Najskôr som ju nemala rada, pretože mi začali padať mierne mihalnice. Myslím si, že z nej. Kartáčik ma troška hnevá, pretože keby bol taký ako je na konci špirály a nezužoval by sa, bol by skvelý. Ale to zužujúce ma štve.Ťažko sa s tým maľuje a keď tým náhodou prejdem po riasach zlepí ich to. Preto som ju nepoužívala. Potom prišiel čas zrecenzovania a začala som ju používať znova. Konzistencia bola rovnaká redšia, nestuhla, nerobí hrudky. Naučila som sa používať štetček a riasy už nepadajú. Príde mi fajn ale mám aj lepšie riasenky. 



ESSENCE Multi Action - Chcela som skúsiť aj špirálu z essence. Rovnako som ju kúpila v akcií o 25% lacnejšie. Momentálne je už smradľavá ako keby pokazená. Trošku zhustla a robí hrudky. Väčšinou používam veľké platové kartáčiky. Preto som sa rozhodla vyskúšať takýto "normálny, bežný" kartáčik. Pracuje sa ním celkom fajn. Aj keď špirála zlepuje, čo pripisujem skôr obsahu, nie kartáčiku. Výdrž je vtipná max. 2 hodiny. Potom sa začne vyparovať alebo čo. Neopadáva ale ani nieje vidno na riasach. Po tejto špirále sa mi moc nechce kupovať nejaká ďalšie essence. Myslím, že nevydržia tak dlho ako drahšie riasenky. 

Víťaz je pre mňa jednoznačne Maybelline. Aj keď je drahšia ako essence, stále vám nezruinuje peňaženku a dá sa s ňou vytvoriť pekný, prirodzený efekt. 

5 komentárov:

  1. Pěkný blog!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemala som nai jednu ale ta maybelline ma uz dlhsie laka tak snad niekedy odskusam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som verna Wonderke z Oriflame .. a vlastne najlepsia bola nejaka Niveacka, co som dostala k nakupu. Len skoda, ze sa nepredavaju aj normalne v drogerkach :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som aj ja počula, že sa ľudom páčila nejaká špirála z nivei. Od oriflameu som skúšala jednu strašne dávno a už nemám Ďalej chuť to skúšať.

      Odstrániť