štvrtok 28. februára 2013

Dúfam, že Mua šialenstvo vás ešte baví

MUA štetce




Tieto štetce mám už dlhšie. Ešte spred akcie 50%. Niektoré z nich používam naozaj pri každom líčení a niktoré som vyskúšala a stačí mi. Všetky štetce sú cruelty free a vyrobené z umelých štetín.  Dobre sa perú a nestalo sa mi, aby padali z nich štetinky. 


F2 - Toto je jeden z štetcov, ktoré som chcela vyskúšať. Make up by sa ním mal vďubkávať do pokožky a tak vytvoriť bezchybný vzhľad. Niekedy, keď sa naozaj snažím a chcem aby make up vyzeral dokonale ho použijem. Ináč sa mi moc nechce lebo má strašne malý priemer. Čo je pre mňa zlé je, že nemá príliš pevné štetinky. Takže keď zatlačíte, ohýbajú sa a vy nevďubkávate ale natierate. A nato štetec mám. Preto som ho začala používať na moju krémovú lícenku.  Na tú je super. Farba je s ním výraznejšia a dobre sa rozmazáva. Je naozaj jemnučký. 


E5 - Tohto pomocníka na riasy a obočie som vždy chcela ale prišlo mi ľúto dať za neho okolo 7 € z Gosh. Teraz som rada, že som to nespravila. Vôbec ho nepoužívam. Sem tam, keď mám čas pohrajkať sa s ním tak si s ním učešem obočko. Ale to je naozaj málokedy. Na riasy ho nepoužívam, pretože je riedky. Som ale spokojná, že som ho vyskúšala. 


E3 - Blending brush som tiež dlho hľadala a nevedela som, či je naozaj taký potrebný. JE! krásne vám do stratena rozotrie tiene alebo zjemní prechody medzi nimi. Som naozaj rada, že ho mám a oplatí sa ho kúpiť si. Používam ho pri každom líčení. Kúpim si ešte iné blending štetce a uvidím, keď to porovnám aký bude. Toto je zatiaľ môj prvý. Je celkom veľký, takže dobre sa s ním rozotierajú prechody na veľkých plochách  ale na niečo menšie asi potrebujem menší.



E6 - Toto combo som takisto brala skôr zo zvedavosti ako potrebu. Používam ho ešte menej ako E5. Štetinky sú hrubé a nepríjemné ale na obočie ok. Plastový kartáčik je na dve veci. Nečeše a keď pritlačím, bojím sa, že a zlomí. 


E1 - Nemala som rada ploché štetce, až kým som neodskúšala tento. Pokryjem s ním rýchlo celé viečko. Tieň sa s ním dobre nanáša a nepráši. Je hustý a málo sa ohýba. 

Máte MUA štetce?
Aký je váš názor na ne?

12 komentárov:

  1. Aj ja som sa najskôr dívala na blending blush s pokriveným okom, ale odkedy som niečo také vyskúšala už ho nepustím z ruky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som vždy že nie načo mi bude. Ale tento je skvelý rada ho používam :)

      Odstrániť
  2. stiplík vyzerá super, len škoda že je taký malý :/
    pozývam Ta na moju Giveaway :)
    http://www.ourpinkhell.blogspot.sk/2013/02/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som sa začala intenzívnejšie o tieto štetce zaujímať hneď,ako ich dali do ponuky. No ty si prvá u ktorej som na ne natrafila že ich má a ďakujem za tento post. Najviac ma tiež asi zaujal blender(tie milujem) a ten posledný E1. Pri najbližšej objednávke si ich tam určite prihodím.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto dva sa podľa mňa najviac od nich oplatia. Neviem, či by som si kúpila ešte iný odtiaľ :)

      Odstrániť
  4. ten posledný štetec by som brala ;) "potrebácia" ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si teraz objednala velke balenie stetcov, tiez sa chystam robit recenziu nie sice MUA ale su super!

    Inak na mojom blogu sa práve koná TOP giveaway o kozmetiku Macadamia hair. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Hezkee:) zvu té ke mě:
    Www.olivains.com :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. Ďakujem :) Zatial sa mi neničia. Ale druhýkrát naozaj len tie na oči :)

      Odstrániť
  8. ked si objednávaš z mua platíš aj poštovné ? a koľko ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. https://www.facebook.com/OsobnyBlog

      Tuto mi napíš všetko ti odpíšem :)

      Odstrániť