pondelok 13. februára 2017

Whishlist Február

Ahojte!
Januárový whishlist nebol, pretože som riešila školu a dostala som chrípku, v oboch situáciach veľmi nepozeráte po make upe. Februárový bude skôr taký rozbeh. Teraz som sa vrátila do "bežného života", takže sa začínam líčiť a používať produkty, ktoré som dostala na vianoce. Navyše telovej kozmetiky mám strašne veľa načatej a na dne. Chcem všetko domíňať, kým si kúpim nové. Čo však chcem vo februári stihnúť, je otestovať tento make up MILANI. Už predtým som ho mala na muške ale nejako som sa rozhodla, že ho nechcem. Ale nakoniec som sa predsa len rozhodla, že je čas ho vyskúšať. Neviem, aký make up by som si kúpila na sestrinu svadbu. Ešte horšie som na tom s tým, aký kúpim jej. Ak máte tipy na krásny svieži make up, posielajte. 


Ďalej som začala na jej svadbu hľadať tie pravé riasy. Začnem s úplnou klasikou Ardel demi whispies. Páčia sa mi, len uvidím, ako budú sedieť na mojom a sestrinom tvare oka. Plánujem si zväčšiť kolekciu, kde budem mať viac modelov od ardel, OPV a dokonca rozmýľam, že pre sestru zainvestujem aj do HUDA mihalníc, ktoré mi odporučila vizážistka Erika. 


Posledná vec, ktorú si zaobstarávam, sú glitrové tiene. Nepotrebujem ich, pretože naozaj glitre sú posledná vec, čo používam v líčení. ALE chcem ich! Sú krásne a isto ich budem používať na leto. Tieto sú od značky OPV. Som veľmi zvedavá na ich kvalitu ale z videí vyzerali moc dobre. Tento odtieň sa volá hot miss a objednávam si ho na moje POVALENTÍNSKE líčenie. Povalentinske, preto, lebo Valentín je podľa mňa hlúposť. Môj priateľ teda vymyslel povalentín a vezme ma von. Samozrejme, že by som chcela krásne červené pery ale chcem sa s ním aj bozkávať a nevyzerať ako Joker, takže svoje líčenie zameriam na oči a použijem zrovna tento tieň. On má rád výrazné líčenie, za čo som naozaj rada.

Toto je koniec môjho whishlistu na február. Vec na oblečnie, ktorú si chcem tento mesiac kúpiť nemám pretože viem, čo by som chcela ale musím šetriť. Verím, že marec bude oveľa plnší ale zatiaľ mi to stačí. 
Chcete vidieť moje povalentínske líčenie?
Čo plánujete vo februári nakupovať vy?



8 komentárov:

  1. Ardell Demi Whispied mam a su uzasne..aj ich trsy.. velmi prijemne sa nosia a aj zakaznicky si pochvaluju, ze mihalnicky ani necitia.. a Milani ten makeup som si teraz presne tiez objednavala, tak som velmi zvedava.. Vidim, ze mame rovnaky vkus :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No som veľmi zvedavá na tie mihalnice. Tak asi áno :)

      Odstrániť
  2. Ardell sú najlepšie :) presne Demi Whispies som si objednávala aj ja :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma celkom teší, lebo nechcem míňať na mihalnice. Niektoré beauty youtuberky majú mihalnice za 30 evri a to mi príde prehnané :/

      Odstrániť
  3. Demi Whispies som mala na očiach na svadbe :)
    na ten Milani makeup som zvedavá, pozerala som na ňho, keď ho naskladnili na krasotike. Ale ešte viac ma zaujal korektor. Určite niečo poputuje aj ku mne, len najskôr musí prísť výplata :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je dobrá správa, dúfam, že aj nám sadnú :) Aký korektor?

      Odstrániť
    2. Nový Milani, s takou hubkou na aplikáciu. Vyzerá veľmi dobre. Akurát som ho chcela objednať, ale nejak mi krasotika hapruje :/

      Odstrániť