utorok 28. februára 2017

Oneskorené darčeky z Vianoc



Ahojte!
Ako by som to povedala....veľa som od Vianoc nenablogovala. Jednoducho stále cestujem, pracujem, mám školu a nie je pre mňa ľahké nájsť si voľnú chvíľu. A keď si ju nájdem, chcem sa ísť prejsť alebo byť s rodinou. Dneska ale mám voľno, tak sa snažím napísať toho čo najviac. Ale treba začať pekne novinkami. Na vianoce som dostala slušné množstvo vecí. Niektoré som dostala od našich, niektoré od priateľa a niektoré som si jednoducho kúpila.


Make up geek tiene som chcela už neuveriteľne dlho. Písala som o nich vo whishlistoch ale vždy, keď som sa pozerala na odtiene, chcela som ich celkom dosť a nakoniec som si povedala, že si nekúpim žiaden. Tentoraz som sa rozhodla pre dva obyčajné a jeden s "foiled" efektom. Zobrala som si ich na skúšku a podľa toho, ako sa mi budú páčiť, prikúpim aj ďalšie odtiene. 100%Pure rozjasňujúci primer som chcela tiež celkom dlho. Mala som z neho vzorku a bola som spokojná. Na európskej stránke mali dosť veľké zľavy, tak som neváhala.


Klorane šampón nebol až tak pod stromček ale stále je to novinka. Balzám s Aloe vera som vyskúšala na trhoch v Ba v Starej tržnici. Celkom ma zaujal a keď náhodou pôjdete okolo, odporúčam vyskúšať ho.


Značka Nip+Fab ma začala zaujímať, odkedy som zistila, že je to dcérska spoločnosť jednej značky a zaujímalo, ako sú na tom s kvalitou. Zobrala som si rovno tri produkty a už pomaly spisujem recenzie. Krém 100% bol v super zľave a chcela som vyskúšať nové, vylepšené zloženie. Lime crime plechovka v tvare ruže bol skvelý darček odo mňa, pre mňa. Rovnako ako aj štetce Zoeva, ktoré som potrebovala. Ako naozaj potrebovala, lebo blending štetcov mám naozaj pomenej. Bi oil som dostala od priateľovej mamy. Veľmi sa mi páči jeho vôňa a o výsledkoch vám tiež čosi napíšem.


Po vydaní filmu Leonarda Dicapria veľa ľudí zdielalo svoje názory, ako sme veľmi proti životnému prostrediu. Pritom ľudia, ktorí ho zdieľali nikdy nezdvihli z chodníka bordel.....Sama sa snažím minimalizovať všetok odpad, triedim ho, neberiem si domov plastové tašky, nepijem cez slamky. Začala som používať nejaké eko vložky ale prišlo mi, že toho je stále málo. Preto som sa rozhodla začať používať menštruačný kalíšok. Našla som ho na stránkach OrganiCup, kde mali zrovna výpredaje a jeden išiel za mnou. Zaujímala by vás recenzia aj na neho?

Čo by som mala zrecenzovať najskôr?


4 komentáre:

  1. Ten Klorane šampon. Mám doma dva a jsou super, jsem zvědavá na tento :) A určitě stíny Make up geek!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiene budú isto, už teraz ich skúšam :) Aj šampón, už som v polke

      Odstrániť
  2. ten kalisok poprosim recenzuj, tiez nad nim do buducnosti uvazujem. A chcem sa ta spytat aky pouzivas sampon s ktorym si spoko a je v tej prijatelnej cene :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieščo ešte som ho nevyskúšala, lebo mám pred tým trošku rešpekt ale ako áhle to vyskúšam, napíšem. Urtekram Aloe VEra :) Ale zatiaľ neviem na 100%

      Odstrániť