utorok 13. decembra 2016

Krásne obočie!

NYX tiene na obočie odtieň Taupe




Ahojte!
Obočie sa v posledných dvoch rokoch stalo veľmi obľúbenou časťou líčenia. Kým ja som sa v 15 líčila úplne bez líčenia obočia, momentálne si bez líčenia obočia neviem predstaviť žiadne líčenie. Tieto tiene na obočie mám už dlho, toto je druhé balenie a myslím, že môžem napísať recenziu, kde obsiahnem úplne všetko.


Balenie je podľa mňa zbytočne veľké vzhľadom k veľkosti tieňov. Buď by som zväčšila tiene alebo zmenšila miesto na štetce. Vrchná priesvitná časť je jednoducho lacná, ale za tú cenu som nič iné nečakala. Farby sú rôzne a myslím, že sa môže porovnávať s anastasiou beverly hills, čo sa týka výberu farieb. Taupe je taký základ ale nie každá z nás potrebuje takýto odtieň, pretože niekedy vidím, že baby si ho vyberajú a robí im taký mŕtvolný odtieň. Samotný produkt nemá maslovú konzistenciu ale myslím, že na obočie je skvelý. Dá sa s ním nakresliť pekné obočie. Výdrž je jednoducho celodenná. Som s ním úplne spokojná. Gél na spodku je celkom dobrý ale nesmiete to s ním prehnať, inak budete mať efekt mokrého obočia, čo asi v bežný deň nechcete. Keď ho však dáte normálne množstvo, zaschne a obočie drží.

Čo sa týka samotných štetcov musím povedať, že sú veľmi použiteľné. Špirálka je skvelá a používam ju aj keď nepoužívam tieto tiene. Štetec je trošku hrubý, takže jednotlivé chĺpky s ním nenakreslíte ale v prípade núdze sa s ním dá urobiť obočie celkom pekne. Jedná sa o celkom lacný ale zato výborný produkt. Do svojho kitu si idem kúpiť ešte pár odtieňov, pretože si myslím, že lepší produkt v tejto cenovej kategórií nenájdem.

Aký je váš obľúbený produkt na obočie?

2 komentáre:

  1. vyzerá veľmi dobre táto paletka :) ja mám teraz už dlho obľúbenú paletku od Makeup Revolution, ktorá ma takú voskovú časť, na ktorej farba drží celý deň aj celú noc :D
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá zajímavě, ale zkušenosti s touhle paletkou nemám. Já na obočí používám tužku od Essence a taky si bez upraveného obočí nedokážu představit vyjít ven. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť