streda 28. mája 2014

Tak si sklamaná alebo nie?

Coral my world! Benefit Coralista, Sun Beam


Ahojte!
Značka Benefit ma veľmi zaujala svojimi obalmi. Všetky do jedného sú pekne "vymazlené" a vyzerajú ako ozdoba v kozmetickej taštičke alebo na stolíku. Ja som mala vždy vyhliadnuté dve lícenky a to Hervanu a Coralistu. Lenže, keď som ich prvýkrát skúšala v Brne, bola som sklamaná, že neboli pigmentované! Myslela som si, že je to tým, že sú nejako vyschnuté alebo čo. No v Manchestri som ich skúšala znova a boli znova tak slabo pigmentované. Takže som sa nato vykašlala, pretože načo sú mi lícenky, ktoré by som musela pomaly šúpať, aby mi dali nejakú farbu. No potom na mňa pri pokladni vyskočil diablík v podobe týchto miniaturiek. Za 10 libier som si povedala, že nemám čo stratiť a teda vyskúšala som. 


Ako prvú vám samozrejme opíšem lícenku. Skúšala som ju s štetcom od RT, no ten bol na ňu príliš jemný. Skoro vôbec nefarbila. Tak som použila trocha hrubší štetec, ktorý mám od sestry. To už mierne farbila, ale musela som neuveriteľne tlačiť. Takže celý nápis Coralista mám po mesiaci používania už vyžgrený. Lenže ako by sa spolu s tým stalo, že lícenka začala farbiť. Možno len na povrchu bola zaschnutá/ zle zlisovaná/ vážne neviem čo. 


Obsahuje 3 gramy, takže mám aj reálnu šancu ju niekedy minúť. Farbu má veľmi jemnú a peknú. Broskyňová farba s zlatým shimmerom. Na mojich lícach vyzerá naozaj prirodzene. Je to taká stávka na istotu k výrazným tieňom. Takúto farbu ešte v lícenkách nemám a som s ňou veľmi spokojná. Výdrž má kvalitnú. Minimálne tých 5 hodín dá neporušená a 8 už tak, že pomaly mizne. 



Konzistenciu má suchšiu. Jednoznačne môžem povedať, že to nie je žiadne maslíčko. O tom, či si kúpim celé balenie, ak na neho bude akcia, alebo miniem túto asi nebudem rozmýšľať. Rovno ho zoberiem. Naozaj som podobnú farbu, ktorá by mi takto pristala a bola by pritom nenápadná nevidela. Teda pokiaľ nenájdem niečo, čo bude mať podobnú farbu len sa bude lepšie nanášať. 


Ako druhú vec som mala v balíčku rozjastňovač Sun Beam. Myslím, že známejší je moon beam. No mne sa tento krpec veľmi hodí na leto. Mám oveľa radšej teplé farby ako studené. Má krásny zlatý odlesk. V tieni sa tvári nenápadne, no hneď, ako mu slnko dá príležitosť žiari na všetky strany! Mám mini 4 ml balenie no nevyzerá to, že ho tak skoro miniem. 


Vždy si dám iba tri bodky na líce, potom druhé, vnútorný kútik na prejasnenie a pod obočie. Potom rýchlo rozmažem dostratena a vyzerá to naozaj krásne. Neviem, či mám radšej púdrové, alebo tekuté rozjastňovače ale tento ma presvedčil o tom, že pár tekutých, alebo krémových budem musieť doma mať. Navyše začal novú mániu rozjastňovačov. 






Takže som sklamaná alebo nie? Musím uznať, že líceniek som čakala oveľa krajšie a viac pigmentovanejšie. Napríklad taký dandelion neviem, komu predávajú. Pretože to si myslím, že nemôže byť vidieť ani na bielom papieri. Nakoniec však môžem povedať, že tých 10 libier bola dobrá investícia. Som rada, že som vyskúšala lícenku a po rozjastňovačoch od benefitu sa budem viac pozerať. 

Čo hovoríte na Benefit vy? 
Zaujímajú vás pri nákupe aj obaly?

6 komentárov:

  1. Včera jsem tu nechávala komentář 3x ale vždy se to nějak podělalo :-( tak znovu :)
    Taková mini sada se mi moc líbí, škoda, že něco takového není i u nás. Ale i kdyby bylo, určitě by za to chtěli minimálně 600 Kč spíš víc, jak znám Sephoru.
    Tvářenky od Benefitu mě nijak nelákají, nevybrala jsem si barvu, ani z toho papírového balení moc nejuchám, ale prý je pevné.
    Sadu bych si koupila už jen kvůli jakémukoliv Beamu, ty mě lákají dlouhodobě :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nechápem, čo sa deje. Aj iní majú problém nechať mi tu odkaz. :/ No ja momentálne vyhľadávam tu bronze sadu, pretože je v nej miniatura wats up, ten ma láka pekne dosť!

      Odstrániť
  2. Já mám Coralistu v plném balení a jsem spokojená. Teda ale ten sun beam se mi moc líbí, budu to muset omrknout a možná ho i na léto koupím

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Neviem, či sa toto maličké vôbec dá minúť. :D

      Odstrániť
  3. Tak já mám zrovna doma dandelion a jsem celkem bledule a uplně v pohodě mi sedí. Je to krásná barva, výdrž taky dobrá a nanáší se taky skvěle. :) Mám ji v tom menším balení a zvažuju pak někdy až bude asi akce 2+1 koupit nějakou v klasické velikosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja uvidím, ako natom budem s benefitom po tomto lete. Každopádne som rada, že existuje niekto tak bledý, že to na ňom vidieť. Aspoň niesom sama :)

      Odstrániť