štvrtok 21. februára 2013

Vzorečky

Nakupujete podľa nich?


Neviem ako vy ale ja mám doma miesto, kde si hádžem vzorky. Prezerám časopis poodlepujem vzorky a hodím ich tam. Všetky vzorky z obchodov tam hádžem tiež. Potom tam spokojne oddychujú a hromadia sa. Vzorky z ladyboxu sú tam takisto. Odkedy mám problém s tým, nájsť vhodný krém na moju pleť pomáhajú mi pri výbere.



Tieto vzorky Lavera 24 hod. hydratačného krému boli v Ladyboxe. Brala som ich ako fajn, nemali tam čo dať, drbli tam tri vzorky - super. Ale ja som im dala šancu. A zistila som , že sú super. Strašne síce ten krém smrdí - ako ruže v alkohole. Krém mi naozaj pomohol a nemala som po ňom vyrážky. Chcela som si ho kúpiť ale stál 14,99€. Tak som ho ďalej ani neskúmala. Vždy, keď som okolo neho túžobne išla v drogérke som si len povzdychla že okej. No keď ho mali v akcií brala som ho. Doma som zistila že je pre suchú a zrelú pleť!!! JO! Poviete mi niekto, či ho mám používať? 



Reniu kokosový krém na telo je ďalšia vecička z LB.  Natierala som sa s ním párkrát a je celkom fajn. Dobre sa roztiera a vyživí pokožku. Vôňa je zaujímavá a neviem sa rozhodnúť, či mi smrdí či nie. Každopádne stojí za vyskúšanie. 


Lavera krém na ruky je ďalšia vecička z LB. Zatiaľ vám k nej poviem len tolko, že je v akcií v DM a kúpila som si ju. Kompletnejšia recenzia bude dúfam, už čoskoro.


L´occitane slamienkový krém som dostala na predajni. Viem, že ste ho už pravdepodobne vyskúšali. Ak ste tak spravili, tak isto viete, že je nechutne smradľavý a lepivý. Skoro nefunkčný. Ja by som si ho isto nekúpila, dokonca ani vzorku som nedopoužívala.


Adaptarom La Creme - som dostala k objednávke fluidu z tejto rady. Je hutnejší ako fluid, lepšie vyživý a na zimu je vhodnejší. Ďalšiu zimu, ak nenájdem niečo lepšie, je isto môj.


Saloos je zase raz z LB. Ruža a Relax sú telové a masážne oleje. Dobre sa s nimi masíruje. Ale masáž som ešte nedostala :(. Relax pekne vonia, a tak som ho už kúpila. Levandula je hydrofilný odličovací olej. Musím povedať, že sa mi s ním skvele odličuje! Keď sa mi minie odličovač asi kúpim tento. Vôbec nevysušuje a nezdá sa mi, že by zanechával nejaký extra mastný pocit.

Ako ste natom so vzorkami? 
Používate ich a nakupujete podla nich?
Skladujete doma alebo rovno vyhodíte?

6 komentárov:

  1. Někdy si podle nich něco koupím, ale většinou se z nich toho moc nedá vypozorovat... A doma mám vzorečky, objednávala jsem si je z různých stránek s produkty, které bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja ich najskôr skladujem a potom vyhodím:D Ale iba tie nezaujímavé. Neznáme, ale vždy otestujem. Niekedy sa mi stane, že som zo vzorky nadšená a konečný produkt sa mi nepáči:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ich skladnila, až kým mi nezačali vypadávať z poličky. Teraz ich používam a som rada, že niektoré veci som skúsila a nekúpila.

      Odstrániť
  3. a ja som si myslela že mám nenormálne množstvo vzoriek... :D

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rada používam vzorky,hlavne pri make-upoch,lebo zistím či sa mi vôbec oplatí kúpiť plné balenie.

    Pozývam ťa na moju Kallos giweaway: http://lifelovezaza.blogspot.sk/2013/02/1giweaway.html

    OdpovedaťOdstrániť