sobota 9. februára 2013

Víťaz

NevO Dead sea spa - Body Butter with Shea butter Milk & Honey 





Nie, nevidíte dvojmo. Mám ho dvakrát! Na začiatok musím hneď upozorniť, že kto nemá rád chválivé recenzie, nech prestane čítať TU. Lebo tento článok bude plný superlatív. 


Toto telové mlieko som mala v decembrovom Ladyboxe. Nebola som z neho nejaká odviazaná. Ďalšie mazátko? No super. Až do chvíle, kým som sa nenamazala. Je úplne božské. :) Konzistencia je hutná ale dobre sa rozotiera.  Vsakuje sa veľmi dobre. Nerobí mastný pocit. A tá vôňa! Zbožňujem ju. Nieje to mlieko a med to ani z ďaleka. Ale je to niečo silnejšie. Je strašne super. 


Jediné mínus je cena. Príde mi strašne drahý. Preto som si kúpila dva LB. A keď mi dôjde, kúpim si ďalší. Takže nikto ich nekupujte! 

Už neviem, čo by som vám o ňom napísala. Pretože je to najlepšie telové mlieko aké som kedy mala! Naozaj nemusím ho vôbec používať denne. Stačí raz, až dvakrát do týždňa. A pokožka je v pohode hydratovaná a aj vyživená. Za mňa palce hore LB, že ho tam dali a odporúčam kúpiť. S čistým svedomím.

3 komentáre:

  1. wow! ;) musí to byť fatk fajn vec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mohla by si s jedným urobiť GA :P al. napísať,kde sa dá kúpiť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. GA chystám ale o toto maslíčko sa nedelím :D Dá sa kúpiť buď v decembrovom LB alebo http://www.nevo-spa.com/sk/obchod/ruky-a-telo/body-butter--36.html na ich oficiálnych stránkach.

      Odstrániť