utorok 19. februára 2013

Neznášam mastenie vlasov...

Matrix Biolage Scalpthérapie


 Tento šampón som dostala na vianoce a odvtedy ho používam. Rada používam šampóny na rýchlo sa mastiace vlasy, pretože ich za mastné nepovažujem. Na druhú stranu ani suché niesú. Keď si dám nejaký výživný šampón väčšinou spľasnú a sú mastné za dva dni. Poviete si, tak mám normálne vlasy ale keď použijem šampón na normálne vlasy, zmastia sa mi ešte rýchlejšie. Proste sú rýchlo mastiace sa. A ako perlička na tom všetkom je, že mi odrastajú. Momentálne mám asi 5 cm od hlavy už vyrastenú svoju farbu. Nejako moc to nevidno, a tak sa nejdem už farbiť. Lenže problém je v tom, že moje vlasy bez farbenia sa mastia a nafarbené vlasy sú suché. A riešenie je podľa výrobcov zrovna tento šampón.


Mal by vyriešiť problém s mastnými korienkami a suchými končekmi. Píšem mal, pretože nerieši. Ako mastné vlasy dá do laty ale tie suché trpia. Vždy musím použiť aj nejakú starostlivosť na končeky. Veľmi mi zakudlí vlasy a ťažko sa po ňom rozčiesajú. Dokonca sestra si všimla, že mám vlasy akési suchšie. Takže som to vyriešila kondicionérom. Teraz sa mi tak rýchlo nemastia a nie sú suché. 


Vôňa je celkom pekná kvietkovaná. Pení úplne super a konzistencia je ako normálny priesvitný šampón. Na ostatných baleniach je vpredu napísané, že je bez parabénov. Na tomto nič nieje. Takže predpokladám, že v ňom budú. Mám litrové balenie a od vianoc som minula tak jednu tretinu. Ak by som niekomu mala odporučiť tento šampón, tak isto dievčatám s mastnými vlasmi. Bude pre vás ako vyšitý. Pre nikoho iného ho neodporúčam, pretože vám veľmi vysuší vlasy. Iba ak s nejakou ďalšou starostlivosťou. Vtedy sa dá celkom fajn použiť. Druhý si kupovať nejdem. Hlavne kvôli tomu vysúšaniu.

Máte nejaké šampóny od MATRIX?
Máte radu, čo s mojimi vlasmi?

2 komentáre:

  1. ten musí byť teda fajn pomocník ;)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť