nedeľa 10. februára 2013

Neminuteľná

Bourjois blush odtieň - 03 Brun Cuivré




Ako správna blogerka a lícenková maniačka mám aj ja doma aspoň jednu (zatiaľ) lícenku od Bourjois. Je to jeden z najznámejších produktov tejto značky. Legendy hovoria, že sa ju padarilo niekomu minúť ale moc tomu neverím. Je absolútne neminuteľná. Používam ju už dosť dlho a nevyzerá ani použitá.


Je vypaľovaná a musíte naniesť viac vrstiev, aby ste mali aspoň nejakú farbu. Ja som si ešte vybrala dosť svetlú farbu. Na druhej strane je to super, pretože môžete vrstviť a nemyslím si, že by ste to prehnali do "marfušovského" stavu. Farba je krásna hnedo oranžová s trblietkami. Obsahuje 2,5 gramu. Navyše aplikátor, ktorý sa dá použiť v núdzi. Zmestí sa do balenia, keď je zavreté, takže ideálne na cesty. Vo vrchnom viečku je malé zrkadielko. 




S bleskom


Bez blesku


Na dennom svetle. 


Používala som ju dosť často, keď som bola ryšavec. Potom som ju nepoužívala dlhšiu dobu. Keď som ju chcela použiť potom, nefarbila. Nechápala som prečo a doteraz nechápem. Vždy pred použitím ju musím trošku zoškrábať. Neviem, či tá vrchná vrstva  nejako zaschne alebo čo. Keď ju zoškrábem cítiť aj tú jej krásnu vôňu. Niekomu môže vadiť ale mne sa strašne páči. Keď bude nejaká akcia na tieto lícenky, isto si kúpim ďalšiu. 

Máte doma svoju Bourjois lícenku?
Používate iné produkty?
Stalo sa vám niekedy to , čo mne?

9 komentárov:

  1. ja ako nesprávna blogerka ešte bourjois lícenku nemám :) nezvlhla ti nejako? aj tieneto potom zvyknú robiť (napr. keď idem skúsiť aplikáciu na mokro, keďže výrobcovia sľubujú super efekt a akurát si tým zničím celý tieň :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. TSTSTS to musíš zmeniť :) No aj ja som si myslela ale aby mi zvlhla za jeden deň? Nezdá sa mi. Neviem, čo to s ňou je. Nemám moc rada aplikáciu namokro.

      Odstrániť
  2. Marfuškovský stav:)))) No veru vtom je výhoda, že ani v tme sa človek nepripodobní jej vzhľadu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ha, tak pro tuhle jsem kdysi šla, chtěla jsem nějakou, kterou by se mi dobře zvýrazňovaly lícní kosti, ale nakonec mi byla doporučena tmavší satin a super. Jsou fajn, jen mi vadí, že jak jsou zapečené či co, tak člověk ji musí nabrat několikrát, aby na štětci a tváři něco bylo..ale aspoň tak dlouho vydrží:o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to je niekedy celkom otravné ale dá sa to zvládnuť :)

      Odstrániť
  4. Ja som kedysi dávno dostala tieň tejto značky a tiež som mala problém s jeho nanášaním. Aplikátor som musela poriadne pritlačiť aby som z tieňa dostala nejakú farbu a aj tak bola pigmentácia slabá. A rovnako som nebola schopná ho minúť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nich sa podľa mňa nedá minúť z toho zapečeného nič :D

      Odstrániť