utorok 26. februára 2013

Dokonale matná pleť !

Dermacol set odtieň Fair 


Presne toto hlása môj set, ktorý som dostala na vianoce. Vyberala som si ho sama. Obsahuje make up, bázu pod make up a hubky na make up. Všetko, čo potrebujete k bezchybnej pleti.


Make up mám v odtieni FAIR, čo je druhý najsvetlejší. Myslela som si, že mi bude dobrý ale opak je pravdou. Je pre viac opalené dievčatá. Nosiť sa síce dal ale ja som povestná beloba a necítila som sa v ňom dobre. Sestre, ktorá je tmavšia celkom sadol. Mne sa však nepáčil jeho oranžový tón. Konzistenciu má celkom fajn, s nanášaním neboli problémy. Obal je podľa mňa celkom fajn. Ako u bežných make upov. Nerobí mapy ale čo je trochu problém - dosť zvýrazňuje šupinky. Výdrž je podľa mňa priemerná rovnako ako krytie. Sľubuje 18 hodinové zmatnenie. Síce 18 hodín nevydrží ale zmatní. Odporúčam pre dievčatí s mastnou pokožkou. Tento make up ma ničím neohúril, a tak poputoval ďalej. obsahuje 30 ml.


Báza pod make up má 20 ml je biela a hutnejšia. Pri nanášaní sa pekne kĺže ale nie som z nej extra odviazaná. Mierne zredukuje póry a čelo si musím aj tak pretrieť púdrom. Neviem, či by bez make upu pomohla niekomu s naozaj mastnou pleťou. Myslím si, že ani nepredlžuje nejako extra výdrž make upu. Dávam si ju aj pod iné a výsledok je slabší ako pri báze Rimmel. Druhýkrát by som si ju už nekúpila. Ale aspoň ju spotrebujem.


Hubky na make up považujem za zbytočnosť, do ktorej sa vpije príliš veľa make upu. Preto sú stále zabalené a a nepoužité.


Rozotretý makeup , nerozotretý make up a báza. 

Celkovo si myslím, že toto nieje make up pre mňa. Odporúčam ho dievčatám s mastnejšou pokožkou. Ak by som si ho ešte niekedy kupovala(čo pochybujem) isto by som siahla po najsvetlejšom odtieni.

7 komentárov:

  1. ja mam dva odtieni tochto makeupu, zo začiatku mi sedel, pretože som asi ani iny nevyskušala, no teraz mi iba v košiku leži..:D a neviem čo snim..:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. "som povestná beloba" :D :D fajnová si :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D :D Ale to už sú aj také vtípky, že STOKER SA OPÁLIL :D:D

      Odstrániť
    2. ale tak na tejto fotke čo tu máš v profile nevyzeráš ako "povestná beloba" :) alebo to je len svetlom? :)

      Odstrániť
  3. Johoooj ! Takéto efekty :P Svetlo plus efekt z kompu :D

    OdpovedaťOdstrániť