nedeľa 17. februára 2013

Bíbičkujeme

Avon BB odtieň Nude




Mám tu pre vás recenziu na BB od Avonu. Ďalšie firma samozrejme chce vyťažiť z popularity BB čo najviac. NEbudeme sa tu baviť, či to BB je alebo nie. Samozrejme NIE JE. Od ázijskych BB sa dosť odlišuje už len tým, že je asi v 6 odtieňoch. Pleti sa moc neprispôsobí. Musíte si skrátka vybrať váš odtieň. Podľa mňa je to niečo medzi tónovacim krémom a make upom so slabším krytím. 

Používala som ho každé ráno do školy. A vydrží na pleti tak okolo 4 až 5 hodín. Dobre sa nanáša nieje moc hutné ale zase ani príliš tekuté. Podľa mňa smrdí (klasika) ale Dewy celkom voňalo. Tak si vyberte. Má mierne rozjasňujúci efekt vďaka minimikro trblietkam. Mne sa ten efekt veľmi páči. Už som isto spomínala, že nemám rada extra matnú pleť. Ale na druhej strane myslím si, že toto BB pre ženy a dievčatá s matnou pleťou nebude. Bude skôr pre tie z vás, ktoré chcú len zjednotiť odtieň pleti a mierne rozjasniť. Netvorí žiadne mapy ale trošku zvýrazní šupinky alebo chrastičky po akné. Odporučila by som ho aj mladým dievčatám,ktoré sa chcú maľovať ale nemajú dosť peňazí na kvalitnejší make up. Pretože netvorí masku, takže nemôžu vyzerať zmalovane. Čo oceňujem je, že má SPF 15.


Ja mám odtieň NUDE a je trošku tmavší na zápästí. Hore je nerozmazaný a dole rozmazaný. Dúfam, že vidíte tú hranicu. Ale na pleti pôsobí prirodzene a nevšimla som si žiadne ďalšie tmavnutie alebo oxidovanie.


Vytláča sa z klasickej čiernej tubičky. Balenie sa mi celkom páči. Len kryt sa trošku zašpiní od make upu. Ale s tým treba počítať. 

Toto BB som si kúpila sama. Neviem, či by som si ho kúpila znova. Hlavne po skúsenosťou s "ozajsnými" BB. Myslím si, že za svoju cenu je to celkom dobrý tónovací krém. Určite si ho nechám a budem používať na jar. Za vyskúšanie isto stojí. Ak potrebujete len zjednotiť tón pleti je pre vás ako stvorené. 

Už ste si objednali toto BB?
Nechávajú vás európske BB chladnými alebo naopak skúšate ostošesť?

4 komentáre:

  1. na kórejské nemá ale aj tak je fajn ;)

    je u mňa GA alias pozvánka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čím víc o BB čtu, tím méně mě lákají :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tenhle BB jsem v avonu koukala. A četla jsem i na něj dobré recenze, tak nevím..Ale každopádně momentálně ho kupovat neplánuju, ale kdo ví...třeba časem...:)

    OdpovedaťOdstrániť