piatok 8. marca 2013

Čo ma sklamalo, prekvapilo a naštvalo?

MUA Lipstic odtieň 4, 13, 16





Na FCB blogu sme sa zhodli, že prirovnanie "Sú ako kinder vajce" je pre ne veľmi vhodný. Našťastie som si ich objednávala v akcií za polovicu, takže tých 50 pencí ma moc nezabije. Dala som tam obrázok môjho rúžu, na ktorého obale bolo, že je to odtieň 15 a po rozbalení na mňa etiketa kričala 16. Nikto teda netuší aký mám rúž. Myslím si, že je to aj tak jedno. Pretože Kupovať MUA rúže je ako kupovať kinderka. Všetci chceme práve tú kolekciu hračiek, ktorá je v reklame ale väčšinou dostaneme puzzle alebo niečo iné. 


Ja som si objednala 3 odtiene, ktoré som si myslela, že využijem. Červený je klasika. Ružový je pre mňa taktiež klasika, pretože mám rada výrazné ružové rúže. Posledný broskyňový bol skôr pokus, ako by mi asi sadol.



Odtieň 16 (15) Nectar -  Nikto netuší odtieň tohto rúžu ale budeme brať to, čo je nalepené na rúži. Tento rúž som rozbalila ako prvý, pretože sa mi veľmi páčila farba, keď prišiel. Dala som si ho na pery a v tej chvíli sa mi prestal páčiť. Na pery nanesie hrubú vrstvu farby, ktorá sa vám dá na okraj pier a bude pôsobiť zvláštne. Sklamanie druhé (prvé by sa dalo odstrániť tým, že si okraje pier utriete) : Zalieza nechutne do vrások a zvýrazní všetky šupinky. Farba sa do pier ani trošku nevsiakne a ostáva mi na perách pocit, ako  keby mám na nich nejakú fóliu alebo čo. Skúšala som to vylepšiť balzamom aj nad, aj pod rúž ale nič mu nepomôže. Na spodku je tiež mini kelímok s farbou ale ten nepoužívam, pretože sa mi tam skoro nevojde prst. Odtieň sa mi ale veľmi páči a ak poznáte rúž s podobným odtieňom ale vyšších kvalít budem rada za vaše postrehy.Tento rúž neodporúčam  a ja ho buď niekomu darujem alebo ho vyhodím. 



Odtieň 13 - Rúž ma úplne prekvapil. Po fiasku s predošlým som už ani nemala chuť otvárať ostatné. Ale jedného dňa ma chytila nálada na extra červený rúž a bolo to tu. Na pery sa nanášal úplne super. Má ako keby jemnejšiu, nie až tak "patlavú" konzistenciu. Vydrží celkom dobre otretie mu moc nevadí. Farbu má naozaj krásnu červenú a nerobí mi žlté zuby. Tento odtieň sa vydaril a v pohode ho môžem odporučiť.



Odtieň 4 - Na tento som sa už teda tešila ale nakoniec žiadna sláva. Má vazelínovú konzistenciu a skoro žiadnu farbu. Na fotke je odtieň viackrát prejdený a iba raz prejdený. Iba raz nevidno skoro vôbec a viackrát vám dodá mierny ružový lesk. Lenže ja som chcela eye catching ružovú. Toto jednoducho nieje ono. Ešte k tomu vršok bol zlomený ešte pred mojim otvorením. Porezala som sa, kde som s ním zavadila ale nič som nenašla. Takže zato môžu oni.

Ak budete chcieť aj po tomto článku objednávať rúže MUA budem vám držať palce. Nech dostanete to kinderko, ktoré budete chcieť. Rúže ma dokopy stáli menej ako 3€,za čo som povďačná, lebo inak by ma porazilo. Jeden z troch nieje žiadna výhra a myslím, že rúže si z mua už odpustím. 

Objednali ste si aj vy rúže z MUA? 
Ako ste spokojné vy?

13 komentárov:

  1. Som rada,že som Mua mánii odolala :) Najviac zbožňujem Rimmel lasting finish by Kate a teraz tie nové od Avonu- perfect kiss sú niektoré celkom fajn

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletky sú super. To budeš ľutovať pri Ďalších recenziach :D Kate mám aj ja a aj avon mám :) Aj na tie bude recenzia. Škoda toho odtieňa 16(15) moc sa mi páčil...

      Odstrániť
    2. Máš dva v jednom :D No skvelé,to sa teším :) Paletku si zadovážim,tej sa nedá odolať len tak

      Odstrániť
  2. Ten Nectar odtieň určite nevyhadzuj,mne sa strašne páči. V pohode by som ho od teba odkupila. Ja mam tiez jeden MUA ruz a celkom sa mi paci.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Presne ten posledný mám doma aj ja a žiadna sláva.Fakt žiadna.Musím ho aj milion krát otáčať,aby som ho ,,vyšrobovala´´.
    Keď som naposledy pozerala ich stranku,tak už ho tam nemali. :P

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se líbí, byla bych spokojená :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja som Mua manii nejak nepodlahla ale podla ma su pekne vsetky!

    Inak pozyvam ta na TOP giveaway o Macadamia hair vyrobky, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/top-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Akurát sa chystám na recenziu o paletkách a lícenkách... Ešte dobre, že som rúžom odolala :D Nejde ani tak o farby, ale ten nechutný pocit, ako si ho opisovala... brrr

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z toho prvého mám dosť zlý pocit ale napr ten červený je úžasný. Nosím ho rada :)

      Odstrániť
  7. z akej stránky to objednávaš ?? pošli link a ak máš stránku na FB tak pošli tiež link :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. http://www.muastore.co.uk/

      Objednáva z tejto stránky a na boku je moj fbc :)

      Odstrániť