sobota 8. decembra 2012

MARTIX

MARTIX





Krásny večer! Už dávnejšie som si objednala vlasovú kozmetiku MATRIX z parfums.sk. Túto značku som vôbec nepoznala ale keď som zmenila kaderníčku, zistila som , že aj veci, čo používajú kaderníčky môžu byť fajn. Pretože moja predošlá kaderníčka používala značku elgon a tá mi veľmi nesadla. Keď som vyšla od kaderníčky účes jak pani a na druhý deň hnusné mastné splastnuté vlasy. Preto som sa bála, keď mi na hlavu dala masku olejíčky spreje a neviem čo od MATRIXU. V hlave len že : Díkes zajtra si musím umyť hlavu. A na druhý deň sa nedialo žiadné umývanie a dokonca ani na tretí. Bola som prekvapená a rozhodla som sa nakúpiť. 


MATRIX BIOLAGE HYDRATHERAPIE SHAMPOO Ako prvý som samozrejme chcela šampón. Kaderníčka použila šampón na farbené vlasy ale keďže už si nefarbím chcela som niečo na zničené. Dostala som odporučenie na tento. Nemal by vlasy zaťažiť ako vyživujúci šampón. Super to asi nerobí ale zato mi ich zamastí. Pri použití super napení a dokonale vonia. Tá vôňa je naozaj úžasná ako kvety. Milujem ju. Šampón až tak nie. Vlasy sú hneď po umytí síce pekné ale na druhý deň splaslé a na tretí mastné ako z frytézy. Zato sestra, s ktorou sme si ho kúpili napolku si ho nemôže vynachváliť. Vraví, že jej vlasy vydržia čisté a krásne aj 3 dni. Takže chyba je vo mne. Idem ježiškovi napísať po iný šampón od matrixu na rýchlo mastiace sa vlasy. Uvidíme ako mi pomôže.


DAILY LEAVE - IN TONIC.Túto kúru si kúpila sestra ale chcela som ju používať aj ja. No po výsledkoch so šampónom som sa rozhodla vykašlať nato. Mala som  na vlasoch len raz a to nemôžeme brať ako objektívne posúdenie. Sestra ju ale používa a vlasy má lesklejšie a zdravšie. 


DEEP MOISTURE FOR DRY/VERY DRY HAIR. Masku som z tejto rady mala ako prvú už dlhšie. Veľmi mi vyhovuje, čo nechápem kvôli šampónu. Ale nezaťaží mi vlasy, nemám ich mastné a sú krásne vyživené. Plus navyše krásne voňajú. Konzistenciu má ako bežné masky a je biela. Už som ju skoro celú minula a idem si objednať pollitrové balenie. Myslím, že to hovorí za všetko.

MATRIX VAVOON EXTRA - FULL FINISHING SPRAY. Na stužkovú použila kaderníčka práve tento lak na vlasy a nič sa nepohlo od 12 obeda do 4 rána! Je naozaj dobrý a nezamastí vlasy. Obrovské pollitrové balenie vydrží asi naveky. Ok, klamala som sestre tak dva mesiace. Krásne vonia. Na laky na vlasy dosť nezvyčajné ale mne vonia ako banánikové cukríky. Myslím si, že ho môžem jedine odporučiť.


MATRIX TOTAL RESULTS WONDER BOOTS ROOTS LIFTER. Niečo takéto by som si nikdy nekúpila, pretože si myslím, že takéto veci zaťažujú vlasy. Ale na počudovanie objem mi vydržal aj na druhý deň. Tak som si objednala tento sprejík a používam ho. Chce to trošku praxe naučiť sa s ním pracovať lebo ho musíte dať ku korienkom , a keď ho budete striekať príliš zblízka tak si akurát tak zlepíte vlasy. Keď sa to však naučíte budete mať hrivu ako levík! 

Toto je celá objednávka. Zo šampónu som celkom sklamaná ale ostatné výrobky sú super, takže idem skúsiť ešte iný objednať a uvidíme. Plus ešte stále používam CHI Farouk royal treatment olejček. 

4 komentáre:

  1. my to serum, ci kuru doma mame, ale moc mi nevonia, tak ho nepouzivam..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Matrix mám moc ráda a jsem závislá na tom laku... :-) Jen teda, to půllitrové balení mi vydrží asi něco málo přes měsíc no.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je moc ja niesom schopná minúť lak ani za štyristo rokov :D

      Odstrániť